به گزارش قدس آنلاین، همزمان با دهه مبارک فجر در مراسمی با حضور فرماندار شهرستان مشهد، مدیرعامل شرکت اب و فاضلاب مشهد، امام جمعه شهر بینالود و جمعی از ساکنین این شهر ، بهره برداری از ۲ دستگاه آب شیرین کن به منظور برخورداری شهروندان این شهر از اب شرب سالم و باکیفیت صورت گرفت.
حسین اسماعیلیان، مدیرعامل شرکت اب و فاضلاب مشهد در این مراسم ضمن تبریک دهه فجر و چهل و سومین بهار انقلاب اسلامی گفت: یکی از مهمترین دستاوردها و ثمرات انقلاب اسلامی طی چهار دهه اخیر توسعه شبکه اب رسانی به شهرها و روستاها در دورافتاده ترین نقاط بوده است.
وی افزود: سطح برخورداری شهرهای خراسان رضوی قبل از پیروزی انقلاب اسلامی از اب سالم و بهداشتی کمتر از ۶۷درصد بوده است که این شاخص در حال حاضر به ۱۰۰ درصد رسیده است. همچنین در حوزه روستایی شاخص اب رسانی قبل از انقلاب اسلامی تقریبا صفر بوده است اما در حال حاضر این شاخص به ۹۰درصد رشد پیدا کرده است.
اسماعیلیان با بیان اینکه ارتقای سطح بهداشت عمومی در سطح جامعه از نتایج برخورداری مردم از اب شرب سالم می باشد، تصریح کرد: در دهه فجر امسال در سطح شهرستان مشهد ۷۸ پروژه با اعتبار ۵۵۰ میلیارد تومان افتتاح و به بهره برداری خواهد رسید که ۶۹ پروژه با اعتبار ۴۰۰ میلیارد ریال مربوط به روستاهای شهرستان مشهد می باشد.
به نقل از ابفای مشهد ، وی ادامه داد: یکی از مسائلی که ساکنین شهر بینالود همواره از آن گلایه داشتند عدم برخورداری از آب سالم و بهداشتی بود به طوری که مردم به ناچار برای استفاده از اب سالم و باکیفیت به سمت برداشت اب از روستاهای اطراف و یا خرید اب بسته بندی متمایل شده بودند از این رو بعد از انجام کارهای مطالعاتی اجرای پروژه تفکیک آب شرب از آب بهداشتی در شهر بینالود در دستور کار قرار گرفت .
مدیرعامل شرکت اب و فاضلاب مشهد افزود: با بهره برداری از فاز اول این پروژه شامل ٢ دستگاه آب شیرین کن و چهار ایستگاه توزیع آب در سطح شهر بینالود که با اعتباری بالغ بر ۲۶میلیارد ریال به اجرا رسیده است برخورداری شهروندان از اب کیفی سالم و بهداشتی تا حدود زیادی مرتفع خواهد شد.





نظر شما