مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی گفت: همزمان با اجرای طرح آرامش بهاری بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار زائر در ایام نوروز به بقاع متبرکه استان مشرف شدند که از این تعداد حدود ۶۰ هزار نفر زائر خارجی بودند.

تشرف بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار زائر به بقاع متبرکه خراسان رضوی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس انلاین و به نقل از   اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی، حجت الاسلام و المسلمین محمد احمدزاده بیان کرد: طرح آرامش بهاری در ۱۱۷ بقعه متبرکه خراسان رضوی  از ۲۸ اسفند ماه تا ۱۳ فروردین برگزار شد. در این مدت بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار زائر به بقاع متبرکه استان و مشرف شدند که از این تعداد حدود ۶۰ هزار نفر زائر خارجی بودند.
 
وی افزود: ۳۰۹ هزار و ۴۹۰ زائر در واحدهای اقامتی بقاع متبرکه و حسینیه های استان اسکان یافتند.


 
مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی با اشاره به برنامه های فرهنگی طرح آرامش بهاری در بقاع متبرکه خراسان رضوی خاطرنشان کرد: اقامه نماز جماعت، سخنرانی، مراسم تحویل سال، مشاوره وقف، غرفه کودک، مشاوره اعتقادی و خانوادگی، نمایشگاه های فرهنگی از جمله برنامه هایی است که در قالب طرح آرامش بهاری در بقاع متبرکه اجرا شد.
 
وی تعداد بازدیدکنندگان از خیمه معرفت را ۳۲۹ هزار و ۱۷۷ نفر عنوان کرد و گفت: در خیمه معرفت، غرفه های متنوعی شامل مشاوره وقف، مشاوره خانوادگی و اعتقادی و غرفه کودک وجود دارد که خدمات مختلفی را ارائه می دهند.
 
حجت الاسلام و المسلمین احمدزاده تصریح کرد: بیش از ۵۷ هزار مشاوره وقف، خانواده و اعتقادی، ۱۹۳۱ نوبت اقامه نماز جماعت در بقاع متبرکه و امامزادگان اجرا شده است.
 
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان با بیان اینکه ۵۸ هزار و ۱۸۲ زائر از خدمات ایستگاه سلامت بهره مند شدند، گفت: ۷۴۹۵ مورد سخنرانی روزانه، قرائت ادعیه و مسابقات فرهنگی در این ایام در بقاع متبرکه برگزار شد.

انتهای پیام

برچسب‌ها

پخش زنده

×

حرم مطهر رضوی

00:00
02:30
Download

کاظمین

00:00
00:36
Download

کربلا

مسجدالنبی

00:00
00:31
Download

مسجدالحرام

00:00
00:28
Download

حرم حضرت معصومه

00:00
00:33
Download

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha