استاندار خراسان رضوی گفت: با راه‌اندازی طرح آزاد راه حرم تا حرم، پیش‌بینی می‌شود بیش از ۲۰ میلیون زائر در مسیری استاندارد، سفر ایمن از حرم حضرت معصومه(س) تا حرم حضرت امام رضا(ع) را طی کنند.

 آزاد راه حرم تا حرم سفر ۲۰ میلیون  زائر  را ایمن می‌کند

به گزارش قدس انلاین، یعقوبعلی نظری امروز در محل اجرای طرح آزادراه حرم تا حرم حضور  یافت و مراحل اجرای این طرح را مورد بررسی قرار داد.

وی در این بازدید گفت:  با راه‌اندازی طرح آزاد راه حرم تا حرم، پیش‌بینی می‌شود بیش از ۲۰ میلیون  زائر در مسیری استاندارد، سفر ایمن از حرم حضرت معصومه(س) تا حرم حضرت امام رضا(ع) را طی کنند.

استاندار خراسان رضوی همچنین از عملیات اجرایی طرح در دست اجرای تامین و انتقال آب از خلیج فارس به استان خراسان رضوی بازدید کرد و در جریان اقدامات انجام شده قرار گرفت.

 طرح آزاد راه مسیر حرم تا حرم به طول هزار کیلومتر، تنها آزادراه شرق کشور است که با ساخت آن مسیر آزادراهی ایران به ۲ هزارو ۵۰۰ کیلومتر می‌رسد. پیش‌بینی‌ می‌شود این طرح تا سال ۱۴۰۷ تکمیل شود.

همچنین آزادراه حرم تا حرم در کریدورهای شرق و غرب و شبکه بزرگراهی آسیایی واقع است. اتصال این آزادراه به شبکه آزادراهی داخل کشور باعث ایجاد کریدور آزادراهی غرب به شرق، اتصال آن به ترکیه و راههای بین‌المللی از طریق مرز بازرگان می‌شود.

طول کلی آزادراه ۴۹۳ کیلومتر شامل ۱۵۲ کیلومتر (قطعه قم - گرمسار)، ۱۲۰ کیلومتر (قطعه گرمسار - سمنان) و ۲۲۳ کیلومتر (قطعه سبزوار - نیشابور- مشهد) است.

کارفرمای طرح "شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور" و سرمایه‌گذار آن "قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء" است.

همچنین عملیات اجرایی طرح تامین و انتقال آب خلیج فارس به استان خراسان رضوی از مشهد آغاز شده است که اولین قطعه این مسیر به مسافت ۱۲۰ کیلومتر از روستای شریف آباد بخش ملک آباد شهرستان مشهد تا تربت‌حیدریه در حال انجام است.

طول مسیر خط انتقال آب خلیج فارس به خراسان رضوی هزار و ۲۷۵ کیلومتر و در ۱۴ منطقه کارگاهی تعریف شده است.

تامین آب کریدور شرق کشور از سواحل چابهار تا استان‌های خراسان رضوی، خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان از اهداف این طرح ملی است. در مجموع امکان برداشت یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون متر مکعب از آب دریا فراهم می شود که استان سیستان و بلوچستان ۲۲۸ میلیون مترمکعب، خراسان رضوی ۱۱۰ میلیون مترمکعب و خراسان جنوبی ۶۰ میلیون متر مکعب از خروجی این آب سهم می‌برند.

تمام فرایند انتقال آب از سواحل چابهار به شرق کشور توسط بخش خصوصی انجام می‌شود و مشارکت دولت تنها در حوزه پشتیبانی است.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.