نایب رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت گردشگری شهرداری مشهد مقدس با علی شیرمحمدی، شهردار منطقه ۵ دیدار و گفتگو کردند.

اشتغال‌آفرینی و توسعه  در زمینه  گردشگری و زیارت

به گزارش قدس آنلاین، مرتضی گواهی، مدیرعامل شرکت گردشگری شهرداری مشهد در این دیدار ضمن تقدیر و تشکر از همکاری صمیمانه شهرداری منطقه ۵، به تشریح ظرفیت‌های موجود در منطقه و همچنین چگونگی استفاده و بهره‌وری از آنها پرداخت.
وی با اشاره به اهمیت توجه به مقوله مهم گردشگری، گفت: تاثیر و اثرگذاری صنعت گردشگری بر اقتصاد، بر هیچکس پوشیده نیست و با تکیه بر این ظرفیت بی‌بدیل می‌توان گام‌های مهمی به ویژه در حوزه اشتغال‌آفرینی برداشت.
گواهی حضور سالانه بیش از ۳۰ میلیون زائر در مشهد مقدس را فرصت بی‌بدیلی دانست که به برکت وجود بارگاه منور رضوی ایجاد شده و افزود: محوریت و مرکزیت مشهد مقدس، حرم مطهر امام‌رضا(ع) است و در کنار این مضجع قدسی، زیرساخت‌ها و فرصت‌های گردشگری بسیاری داریم که با بهره‌گیری از آنها می‌توان در جهت رونق بیش از پیش اقتصاد استفاده کرد.
وی خاطرنشان کرد: کارگروهی متشکل از کارشناسان شرکت گردشگری و شهرداری منطقه ۵ تشکیل خواهیم داد تا از این طریق بتوان پیرامون احیای ظرفیت‌های گردشگری، بحث و تبادل نظر نمود؛ این اقدام ضمن فراهم آوردن زیرساخت‌های لازم، موجب رونق گردشگری و اقتصاد پایدار در منطقه نیز می‌شود.
علی شیرمحمدی شهردار منطقه ۵ نیز از آمادگی منطقه برای گسترش تعاملات و همکاری‌ها به منظور احیای ظرفیت‌های گردشگری موجود در منطقه سخن گفت و تصریح کرد: اگر به دنبال رونق اقتصادی و کسب درآمدهای پایدار هستیم، باید توجه ویژه‌ای به حوزه گردشگری داشته باشیم.
سیدابراهیم علیزاده، رئیس کمیسیون مناطق پیرامونی و کم‌برخوردار شورای اسلامی شهر مشهد مقدس نیز در این جلسه با تاکید بر لزوم رونق گردشگری در مشهد، اظهارکرد: مشهد مقدس به سبب حرم امام‌رضا(ع)، سالانه میعادگاه میلیون‌ها زائر و دلباخته خاندان عصمت و طهارت(ع) است؛ فرصتی بی‌بدیل که باید به بهترین شکل از ابعاد مختلف مورد بهره‌برداری قرار گیرد.
وی با بیان اینکه گردشگری به عنوان یک صنعت سودآور و ارزنده محسوب می‌شود، گفت: اساس انتخاب مشهدالرضا(ع) توسط زائر، وجود بارگاه قدسی رضوی است ولی در علاوه بر این حریم مقدس، فرصت‌های گردشگری و تاریخی بسیار بی‌نظیر دیگری هم در مشهد مقدس داریم که باید از ظرفیت آنها بهره گرفت.
علیزاده خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین راهکارهای بهبود شرایط در حاشیه شهر، توانمندسازی اقتصادی ساکنان است؛ بی‌شک، حوزه گردشگری و زیارت یکی از بهترین عرصه‌ها برای اشتغالزایی و به تبع آن، ارتقاء سطح اقتصادی عموم مردم بوده که باید مورد توجه قرار گیرد.

انتهای پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.