۲۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۹
کد خبر: ۸۱۲۸۲۴

مهاجم هلندی، شکار نهایی پرسپولیس در نقل و انتقالات لقب گرفت تا این باشگاه به هدف بزرگ خود دست یابد.

یورگن لوکادیا به پرسپولیس پیوست
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، در شرایطی که همه چیز تا روز گذشته برای انتقال یک مهاجم برزیلی فراهم شده بود و این باشگاه در مذاکره با طرف برزیلی به توافق در خصوص مبلغ رضایت‌نامه و نحوه پرداخت دست یافته بود، ناگهان همه چیز تغییر کرد و گزینه هلندی در آخرین لحظه رضایت خود را برای حضور در پرسپولیس اعلام کرد.

یورگن لوکادیا مهاجم هلندی و کارنامه‌داریست که از چندی پیش موردتوجه یحیی گل‌محمدی و باشگاه پرسپولیس قرار گرفته اما مسائل مالی مانع از انجام توافق شده بود،با این حال لوکادیا شب گذشته طی مذاکراتی جدید با مدیران این تیم به توافق دست یافت و قرارداد خود را نیز به امضا رساند.

این مهاجم ۲۸ ساله هلندی سابقه بازی در تیم آیندهوون را نیز در کارنامه دارد و طی ۱۲۷ بازی برای این تیم موفق به ثبت ۴۵ گل در لیگ هلند شده، شب گذشته در ترکیه حضور داشته و در نهایت طی مذاکرات فشرده با مدیران باشگاه قرارداد خود را به امضا رسانده و بعد از جدال این تیم با ذوب‌آهن راهی تهران خواهد شد تا رسما از وی رونمایی شود.

او در برایتون، بوخوم و هوفنهایم نیز بازی کرده و در تمام رده‌های پایه تیم ملی هلند عضویت داشته. با این کارنامه کادر فنی و مدیریت پرسپولیس امیدوارند لوکادیا نامزد اول آقای گلی لیگ باشد؛ اتفاقی که اگر رخ بدهد پرسپولیس را تبدیل به تیم برنده نقل و انتقالات خواهد کرد.

برچسب‌ها

پخش زنده

×

حرم مطهر رضوی

حرم حضرت معصومه

00:00
00:33
Download

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha