سرمربی یوونتوس از شکست برابر پاری سن ژرمن ناراحت است با این حال تاکید کرد که تیمش نهایت تلاش خود را برای درخشش در لیگ اروپا به کار می‌گیرد.

آلگری: بخشی از وجود ما از حضور در لیگ اروپا خوشحال است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، یوونتوس در دیدار برگشت برابر پاری سن ژرمن هم با نتیجه ۲ بر یک شکست خورد تا وداعی تلخ با لیگ قهرمانان اروپا داشته باشد.

آلگری در نشست خبری بعد از بازی گفت: بازی خوبی را به نمایش گذاشتیم؛ اما متاسفانه شکست خوردیم و این بسیار تلخ است. ما باید در لیگ اروپا رقابت کنیم و از فردا روی این رقابت تمرکز خواهیم کرد.

وی ادامه داد: باید هم شور و هیجان داشته باشیم و هم احساس عصبانیت کنیم. باید جزئی از ما از حضور در لیگ اروپا خوشحال باشد و جزئی دیگر خشمگین چرا که نباید اینگونه زودهنگام حذف می‌شدیم.

آلگری در واکنش به بازگشت کیزا بعد از تقریبا ۳۰۰ روز گفت: او روز گذشته به خوبی تمرین کرد و آماده بازی شد. بازی کردن بعد از چندین ماه بسیار سخت است؛ اما کیزا آرام و متمرکز بود. او از انگیزه بالایی برخوردار بود و بی صبرانه منتظر بازی کردن بود. خوشحالیم که این بازیکن تاثیرگذار به ترکیب تیم بازگشت.

وی درباره رویارویی با اینتر در هفته بعد پیش روی رقابت های سری A گفت: روز سختی برای ما خواهد بود. چندین بازیکن مصدوم داریم. به نظرم اینتر در بهترین شرایط است و بهترین تیم ایتالیاست. خوشبختانه در این بازی می توانیم از دی ماریا، ولاهوویچ و برمر استفاده کنیم.

منبع: ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha