سازمان غذا و دارو با پیشنهاد شرکت‌های تولیدکننده دارو مبنی بر افزایش قیمت ۵ قلم دارو موافقت کرد.

افزایش قیمت ۵ قلم داروی مهم با مجوز وزارت بهداشت | اسامی داروها و قیمت قدیم و جدید
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، با اجرای طرح دارویاری که از اواخر تیر ماه ۱۴۰۱ در کشور کلید خورد، وزارت بهداشت تصمیم گرفت قیمت داروهای تولید داخل به سمت واقعی شدن پیش برود. در مقابل، ارز ترجیحی برای شرکت‌های دارویی حذف شد. اما، برای اینکه افزایش قیمت دارو برای مردم و بیماران مشکل ساز نشود، یارانه دارو از طریق سازمان برنامه و بودجه در اختیار بیمه سلامت و بیمه تأمین اجتماعی قرار گرفت تا مابه التفاوت قیمت داروها را به حساب داروخانه‌ها واریز کنند.

این در حالی است که بعد از گذشت قریب به ۵ ماه از اجرای طرح دارویاری در کشور، همچنان شاید افزایش قیمت دارو هستیم. به طوری که هر هفته، فهرست‌هایی از افزایش قیمت دارو، توسط شرکت‌های دارویی کشور، به سازمان غذا و دارو هستیم.

بر اساس آنچه که شرکت‌های دارویی در فهرست‌هایی که به سازمان غذا و دارو ارسال کرده اند، کپسول آزیترومایسین، خودنمایی می‌کند.

منبع: روزنامه همشهری

پخش زنده

×

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

00:00
00:31
Download

مسجدالحرام

00:00
03:33
Download

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha