تحولات منطقه

۲۳ آذر ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۹
کد خبر: ۸۳۴۷۹۴

مدیرکل دفتر حفاظت و مدیریت حیات وحش سازمان حفاظت محیط زیست اظهارکرد: حال توله یوزهای توران هم اکنون بسیار خوب است و در حال نزدیک شدن به مرحله تغییرات گوارشی هستیم که یکی از مراحل بحرانی در روند رشد و بقا توله هاست.

اعلام آخرین وضعیت توله یوزهای ایرانی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، غلامرضا ابدالی در خصوص وضعیت دو قلاده توله یوزی که هم اکنون در استان سمنان قرار دارند، گفت: بر اساس اخبار واصله از اداره کل حفاظت محیط زیست سمنان و گزارش‌های کارشناسان، حال توله‌ها بسیار خوب ارزیابی می‌شود و یک مرحله بحرانی رشد برای تغییر عادت غذایی را در پیش رو داریم.

وی اظهارکرد: در حدود چهار هفتگی دندان‌های این توله‌ها در حال جوانه زدن است که در خصوص تغذیه آن‌ها طبق پروتکل مراکز پرورش یوزپلنگ در آفریقا پیش خواهیم رفت، اما مرحله تغییر تغذیه از شیر به گوشت و تغییر گوارش آن‌ها از مراحل بسیار بحرانی در روند رشد و بقا توله‌ها است که امیدواریم توله‌ها بتوانند از این مرحله دشوار به سلامت عبور کنند.

منبع: آنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha