تحولات منطقه

وزارت خارجه سوریه با اشاره به خسارت بیش از ۱۱۱ میلیارد دلاری آمریکا به این کشور، درخصوص سرقت نفت و گندم سوریه توسط نیروهای اشغالگر آمریکایی به سازمان ملل متحد نامه نوشت.

خسارت ۱۱۱ میلیارد دلاری آمریکا به سوریه
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، وزارت خارجه سوریه دو نامه جداگانه به دبیرکل سازمان ملل و رئیس شورای امنیت در خصوص سرقت نفت و گندم این کشور توسط آمریکا ارسال کرد.

وزارت خارجه سوریه همچنین تاکید کرد که آمریکا در مجموع حدود ۱۱۱ میلیارد و ۹۰۰ میلیون دلار به این کشور در بخش نفت خسارت وارد کرده است.

این وزارتخانه درباره جزئیات این خسارت ها گفت: در نتیجه تجاوزگری های مستقیم نیروهای آمریکایی و شبه نظامیان وابسته به آن، سوریه حدود ۲۵ میلیارد و ۹۰۰ میلیون دلار خسارت دیده است و خسارت غیر مستقیم نیز بیش از ۸۶ میلیارد دلار است که مجموع این خسارت در بخش نفت به ۱۱۱ میلیارد و ۹۰۰ میلیون دلار رسیده است.

با شکست گروه تروریستی داعش به عنوان بازوی نظامی آمریکا در سوریه در آذر ماه سال ۱۳۹۶، نیروهای آمریکایی مستقیما جایگزین این گروهک شدند و دقیقا از همان زمان نیز به جای داعش شروع به استخراج و سرقت نفت سوریه کردند.

مناطق تحت اشغال نیروهای آمریکایی و شبه نظامیان موسوم به «نیروهای دمکراتیک سوریه» (قسد) تحت حمایت آن‌ها در الحسکه و دیگر مناطق شمالی سوریه، همواره شاهد اعتراضات شهروندان سوری به حضور اقدامات تروریستی اشغالگران و شبه نظامیان علیهساکنان این مناطق است.

دولت سوریه بارها تاکید کرده است که این شبه نظامیان و آمریکایی‌ها در شرق و شمال شرق سوریه هدفی جز غارت نفت ندارند و حضور آنان غیر قانونی است.

منبع: روزنامه جام جم

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha