تحولات منطقه

در حالیکه تنها ۲ ماه تا پایان سال ۱۴۰۱ باقی مانده است، سازمان بهزیستی کشور می‌گوید که تخصیص اعتبارات مربوط به مابه‌التفاوت کمک هزینه ماه‌های گذشته مراکز نگهداری بهزیستی محقق نشده و این درحالیست که با وجود افزایش قیمت‌ها و تورم، مراکز نگهداری در زمینه تامین اقلام بهداشتی، خدمات توانبخشی و هزینه‌های روزانه با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می‌کنند.

چشم مراکز نگهداری معلولان و سالمندان به دست دولت
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، همزمان با هفته گرامیداشت افراد دارای معلولیت و در آذرماه، افزایش کمک هزینه مراکز در سال ۱۴۰۱ در هیات دولت به تصویب رسید تا به دنبال آن کمک هزینه مراکز نگهداری و توانبخشی برای سال جاری افزایش یابد.

مطابق این میزان از افزایش‌ها، کمک هزینه مراکز شبانه‌روزی از دو میلیون تومان برای هر نفر در ماه به ۳ میلیون تومان و کمک هزینه مراکز روزانه با رشد ۳۵ درصدی از یک میلیون و ۳۵۰ هزار تومان برای هر نفر در ماه به یک میلیون و ۸۲۰ هزار تومان، مراکز ارائه خدمات تخصصی توانبخشی در منزل با رشد ۴۶ درصدی از ۵۰۰ هزارتومان به ۷۳۰ هزار تومان و کمک هزینه مراکز مراقبت در منزل از یک میلیون تومان به یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در ماه افزایش یافت.

به دنبال این تصویب‌، سازمان بهزیستی در همان موقع در خصوص زمان پرداخت مابه‌التفاوت کمک هزینه پرداختی ماه‌های گذشته (معوقات) به مراکز، به ایسنا اعلام کرده بود که «براساس تصمیم اتخاذ شده و افزایش لحاظ شده برای کمک هزینه مراکز، زمان پرداخت مابه التفاوت ماه‌های قبل بستگی به تخصیص اعتبار دارد و هر زمان تخصیص اعتبار به میزان مکفی صورت گیرد، این مبالغ نیز واریز خواهد شد.»

این درحالیست که باوجود اینکه تنها ۲ ماه تا پایان سال باقی مانده است، هنوز مابه‌التفاوت کمک هزینه نگهداری مراکز به حساب آنها واریز نشده است. به طوریکه علیرضا انجلاسی، معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بهزیستی کشور در این باره به ایسنا می‌گوید: تاکنون فقط یک ماه مابه التفاوت به حساب مراکز واریز شده است و واریز کمک هزینه نگهداری و توانبخشی دی ماه و مابه التفاوت ماه‌های قبل منوط به ابلاغ و تخصیص اعتبار است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha