تحولات منطقه

طی ساعات اخیر، تصاویری در شبکه‌های اجتماعی مبنی بر اینکه در داخل ساختمان‌های یک شرکت اینترنتی برخی کارمندان کشف حجاب می‌کنند، منتشر شده است.

ورود دادستانی تهران به موضوع کشف حجاب در دیجی کالا
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، علی صالحی دادستان تهران در واکنش به انتشار این تصاویر در فضای مجازی، اظهار کرد: پس از بررسی موضوع، معاون حقوقی شرکت دیجی کالا به دادستانی تهران دعوت شد تا در خصوص این موضوع توضیحاتی را بیان کند.

وی افزود: معاون حقوقی این شرکت اعلام کرد مکان کشف حجاب دیجی کالا نبوده است و تصاویر هم از سوی کارمندان دی جی کالا منتشر نشده است و افرادی قصد تخریب و سو استفاده دارند.

دادستان عمومی و انقلاب تهران تصریح کرد: پس از دریافت اظهارات معاون حقوقی این شرکت، برای بررسی موضوع و مشخص شدن منبع و مکان انتشار این تصاویر، دستورات لازم به پلیس فتا صادر شد.

ورود دادستانی تهران به موضوع کشف حجاب در دیجی کالا/ دادستان تهران: پلیس فتا عوامل خاطی را شناسایی کند

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha