سرمربی تیم فوتبال اتحاد کلبا به بازیکنانش در آستانه دیدار حساس با الوحده در لیگ امارات هشدار داد.

فرهاد مجیدی به بازیکنان کلبا هشدار داد/ در ۲ بازی آخر متاسفانه شکست خوردیم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، تیم فوتبال اتحاد کلبا فردا یکشنبه در چارچوب هفته پانزده لیگ آدنوک امارات به مصاف الوحده، تیم رده سوم جدول می رود.

فرهاد مجیدی که تیمش در دو مسابقه اخیر به پیروزی نرسیده و در دقایق پایانی از حریفان گل دریافت کرده است، به شاگردانش بابت کار سختی که در بازی فردا دارند، هشدار داد.

مجیدی گفت: الوحده یکی از گزینه های قهرمانی در این فصل است و بازی بسیار سختی را در پیش خواهیم داشت. متاسفانه در دو بازی اخیر شانس زیادی نداشتیم.

وی افزود: با وجود اینکه در دو بازی اخیر عملکرد بسیار خوبی داشتیم؛ اما در آخرین دقیقه شکست خوردیم. سعی می کنیم این مشکلات را حل و در مسابقات بعد با تمرکز بیشتری بازی کنیم.

سرمربی ایرانی تیم اتحاد کلبا همچنین تاکید کرد: از بازیکنان خواستم انگیزه کافی برای مقابله با الوحده و تلاش برای یک نتیجه مثبت که با آن بتوانیم اعتماد به نفس خود را برای پیروزی دوباره به دست آوریم داشته باشند.

برچسب‌ها

پخش زنده

×

حرم مطهر رضوی

00:00
02:28
Download

کاظمین

00:00
00:36
Download

مسجدالنبی

00:00
00:31
Download

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha