دبیر انجمن صنعت گوشت و مواد پروتئینی کشور گفت: باید توجه داشت که قیمت پایه گوشت لاشه گوسفندی تقریبا ۲۹۵ هزار تومان است که هفت درصد آن برای چربی و ضایعات خارج می‌شود.

اعلام دلیل تفاوت قیمت دو برابری گوشت بسته‌بندی با لاشه گوسفندی
به گزارش قدس آنلاین، مسعود رسولی در مورد افزایش قیمت گوشت بسته‌بندی در برخی فروشگاه‌های کشور، اظهار کرد: باید توجه داشت که قیمت پایه گوشت لاشه گوسفندی تقریبا ۲۹۵ هزار تومان است که هفت درصد آن برای چربی و ضایعات خارج می‌شود. دلیل افزایش قیمت گوشت بسته‌بندی، ریشه در افزایش نرخ دام زنده دارد در واقع شرکت‌های بسته بندی نقشی در تعیین قیمت ندارند.

دبیر انجمن صنعت گوشت و مواد پروتئینی کشور افزود: باید توجه داشت که از یک لاشه بخشی مانند قلوگاه را ۲۵۰ هزار تومان و گردن را ۲۷۷ هزار تومان یعنی زیر قیمت خرید بفروش می‌رسانیم. در این شرایط تولیدکننده برای جبران این زیان مجبور به افزایش قیمت گردن و ران است.

وی گفت: شرایط تولیدکنندگان با این وضعیت هزینه و تعداد کارگران بسیار سخت شده است و قیمت‌ها با هزینه‌ها همخوانی ندارد. به طوری که از ۷۰۰ شرکت بسته‌بندی گوشت تقریبا ۱۲۰ مورد آن فعال هستند و ۲۰ درصد آنها در یکسال اخیر تعطیل شده‌اند.

رسولی تصریح کرد: نسبت به یکسال اخیر دقیقا ۵۰ درصد از تقاضای گوشت قرمز و ۳۰ در صد از گوشت مرغ کاهش یافته است. در مورد ماهی نیز بیشتر آن به خارج صادر می‌‍شود چون کاهش تومان مردم تقاضایی داخلی آن را به شدت کاهش داده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.