تحولات منطقه

۱۵ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۲:۵۹
کد خبر: ۸۵۵۵۱۹

باشگاه پرسپولیس در نامه‌ای به سازمان لیگ فوتبال ایران خواستار استفاده از حداکثر ظرفیت ورزشگاه آزادی برای حضور هواداران این تیم شد.

درخواست پرسپولیس برای بازی با سپاهان
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، در شرایطی که در مسابقات لیگ گاه شاهد حضور کامل هواداران در ورزشگاه‌ها هستیم، اما نسبت به پایتخت‌نشینان و باشگاه پرسپولیس تبعیض ایجاد شده است و سهمیه اندکی برای بلیت‌فروشی اعلام می‌شود که بالغ بر هفت درصد ظرفیت ورزشگاه آزادی هم نمی‌شود.

از سوی دیگر شاهد هستیم در خارج از تهران از جمله دیدارهایی که در آنها میهمان بوده‌ایم مجوز استفاده از حداقل ظرفیت ورزشگاه به تیم مقابل داده شده است. در این بین حتی با وجودی که پرسپولیس از این مساله محروم بوده است و با یک تبعیض آشکار روبه‌رو بودیم نه تنها به این مسئله معترض نشدیم بلکه از این امر استقبال کرده‌ایم.

بر اساس تمام این موارد باشگاه پرسپولیس بار دیگر و در قالب نامه رسمی با هدف رعایت عدالت و رفع تبعیض بین تیم‌ها و ایجاد شور و نشاط اجتماعی نزد دوستداران فوتبال، از سازمان لیگ فوتبال ایران خواست، از هفته بیست‌وسوم لیگ خلیج فارس تا پایان لیگ شرایط لازم را برای برگزاری بازی‌های پرسپولیس، جهت حضور تماشاگران فوتبال و بهره‌مندی هر دو تیم از حضور هواداران‌شان براساس سهمیه قانونی با حداکثر طرفیت ممکن ورزشگاه آزادی، فراهم آورد.

منبع: مشرق نیوز

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha