تحولات منطقه

۴ فروردین ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۹
کد خبر: ۸۵۹۷۸۵

بهادری جهرمی گفت: منابع ارزی کشور ما به‌ویژه در سال جاری نسبت به سال گذشته بهبود جدی داشته است. از طرفی هرچه جلوتر می‌رویم درآمدهایمان افزایش پیدا می‌کند.

سخنگوی دولت: پارسال افزایش جدی منابع ارزی داشتیم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

بهادری در گفت‌وگو با فارس: منابع ارزی کشور ما به‌ویژه در سال جاری نسبت به سال گذشته بهبود جدی داشته است. از طرفی هرچه جلوتر می‌رویم درآمدهایمان افزایش پیدا می‌کند. 

این هم حرفی نیست که من بزنم؛ کشوری که ما را تحریم کرده می‌گوید تحریم‌ها دیگر کارآمد نیست و نیازمند انقلاب در تحریم‌ها هستیم. این یعنی می‌خواستیم منابع ارزی ایران را محدود کنیم ولی نتوانستیم موفق شویم.

بنابراین دلیل اقتصادی برای استمرار افزایش قیمت ارز وجود ندارد. این مسائل موقتی، محدود و مقطعی است که در نتیجه جنگ اقتصادی ایجاد شده و مراحل آخرش را سپری می‌کند. دشمنان وقتی از سایر عرصه‌های جنگ ناامید شدند به اخلال در بازار ارز روی آوردند.
 

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha