تحولات منطقه

اهواز- یک بیمار زندانی بستری در بیمارستان گلستان اهواز اقدام به درگیری با چند نفر از کادر درمان کرد که با تلاش نیروهای حراست و مداخله به موقع مدیر بیمارستان، این درگیری خاتمه یافت.

جزئیات درگیری یک بیمار زندانی با کادردرمان بیمارستان گلستان اهواز
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین،  روابط عمومی بیمارستان گلستان اهواز در این باره اعلام کرد: صبح امروز شنبه ۲۶ فروردین ماه ۱۴۰۲، یک بیمار زندانی دارای اختلال شخصیتی که در اورژانس اعصاب و روان این مرکز بستری بود، با شکستن شیشه پنجره و استفاده از آن به‌عنوان سلاح، اقدام به ضرب و جرح و متعاقب آن گروگان‌گیری ۲ بانوی دانشجوی پرستاری و یک بانوی رزیدنت روانپزشکی در یکی از اتاق‌های این بخش کرد.

وی گفت: در پی این حادثه با دخالت نیروهای حراست بیمارستان گلستان ۲ تن از گروگان‌ها آزاد شدند که در این بین یکی از دانشجویان پرستاری هنوز در معرض آسیب قرار داشت اما پس از حضور مدیر بیمارستان در محل با مذاکره و روانکاوی این بیمار او را به آزاد کردن آخرین گروگان ترغیب کرد.

وی بیان کرد: حال عمومی دو نفر از نیروهای حراست که در جریان این گروگان‌گیری، آسیب دیده بودند، خوب است.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha