دبیر کل مجمع خیرین سلامت کشور گفت: به همت مجمع خیران سلامت تا کنون بیش از ۱۲ هزار میلیارد تومان در حوزه بهداشت و درمان کشور کار شده است.

مشارکت ۱۲ هزار میلیارد تومانی مجمع خیران سلامت در حوزه بهداشت و درمان کشور

به گزارش قدس خراسان به نقل از وبدا، حسینعلی شهریاری در نشست با خیران سلامت شهرستان قوچان که با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد و جمعی از معاونین و مدیران دانشگاهی برگزار شد، ضمن تسلیت سالروز ارتحال ملکوتی امام خمینی(ره) و شهدای قیام ۱۵ خرداد، اظهار کرد: مجمع خیران سلامت در سال ۸۸ به همت "مرحوم نیری دبیر کل فقید مجمع خیرین سلامت" راه اندازی شد و تا کنون ۵۶ شعبه در دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی و ۳۰۰ شعبه در شهرستان ها راه اندازی شده است.

دبیر کل مجمع خیرین سلامت کشور  با بیان اینکه در حال حاضر بیش از دو هزار سازمان مردم نهاد در حوزه خیران سلامت فعالیت می کنند که با مشارکت این خیران نیز سالانه هزاران میلیارد تومان در حوزه بهداشت و درمان کار می شود تصریح کرد: ما همواره خود را خدمتگزاران خیران می دانیم و تلاش می شود به عنوان تسهیل گر، مشکلات خیران در حوزه خدمت رسانی به مردم مرتفع نماییم و همکاران ما در دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی نیز همین رویه را دنبال می کنند.

وی با بیان اینکه هیچ دولتی به تنهایی از پس هزینه های بهداشت و درمان بر نمی آید و در کشورهای پیشرفته دنیا نیز از ظرفیت خیران سلامت بهره مند می شوند تصریح کرد: بسیاری از بیمارستان های بزرگ کشور که پیش از انقلاب اسلامی نیز ساخته شده، وقفی است و فرهنگ کار خیر در وجود مردم کشورمان نهادینه شده است.

شهریاری با اشاره به اینکه اعتقادمان بر این است که فرهنگ کار خیر باید از دوران جوانی نهادینه شود اظهار کرد: در این راستا تا کنون ۲۵ شورای مجمع خیران سلامت جوانان در سطح کشور راه اندازی شده است.

دبیر کل مجمع خیرین سلامت کشور با بیان اینکه خوشبختانه شهرستان قوچان دارای مجمع خیران سلامت بزرگ و فعالی است و مجمع خیران سلامت بانوان این شهرستان نیز فعالیت های موثری را داشته است افزود: اعتقادم بر این است که هر جایی که بانوان وارد صحنه شده اند، فعالیت ها نیز موثرتر و موفق تر بوده است و نمونه آن را می توان در حضور بانوان خیر سلامت شهرستان قوچان مشاهده کرد.

وی با اشاره به انعقاد تفاهم نامه میان دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دانشگاه ترکمنستان در زمینه گردشگری سلامت اظهار کرد: در این زمینه می توان علاوه بر ظرفیت خیران سلامت از مشارکت بخش خصوصی نیز بهره مند شد و برنامه های توسعه گردشگری سلامت را به صورت هدفمند و موفق به اجرا رساند.

شهریاری اظهار کرد: کادر پزشکی و پرستاری کشورمان از بهترین پزشکان و پرستاران جهان محسوب می شوند و به طور قطع می توان با تامین زیر ساخت های مناسب و انجام نظارت های مستمر، خدمات پزشکی را بیش از پیش در حوزه گردشگری سلامت گسترش داد.

دبیر کل مجمع خیرین سلامت کشور با اشاره به ساخت بیمارستان ۳۲۰ تختخوابی شهرستان قوچان که زمین آن توسط خیران سلامت تامین شده است اظهار امیدواری کرد: با حمایت دولت و مشارکت خیران سلامت بتوان این بیمارستان را در راستای توسعه خدمت رسانی به زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی به بهره برداری رساند.

برچسب‌ها

پخش زنده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.