معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: از ابتدای امسال تا کنون ۵۲ رستوران و واحد صنفی تولید و توزیع غذا به دلیل تخلفات بهداشتی پلمب شد.

۵۲ واحد صنفی تولید و توزیع غذا در نیشابور پلمب شد

به گزارش قدس خراسان، هادی حسین‌زاده اظهار کرد: از ابتدای امسال تا کنون ۵۲ رستوران و واحد صنفی تولید و توزیع غذا به دلیل تخلفات بهداشتی و توجه نکردن به تذکرات متعدد بازرسان و کارشناسان بهداشت محیط این دانشگاه پلمب شد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور افزود: از ابتدای امسال تا کنون ۱۳ هزار و ۴۲۲ مورد بازدید از اماکن و واحدهای صنفی تولید و توزیع مواد غذایی و رستوران‌های مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور صورت گرفته است.

وی ادامه داد: طی این بازدیدها هزار و ۱۷۶ مورد معرفی به مراجع قضائی و اخطار صادر و ۵۲ مرکز متخلف مهر و موم شده است.

حسین زاده گفت: ۳۸ بازرس و کارشناس بهداشت محیط این دانشگاه در این بازدیدها فعالیت داشتند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور افزود: از جمله برخوردهایی که با افراد متخلف در زمینه تولید و توزیع مواد غذایی می‌شود می‌توان به صدور اخطاریه، معرفی به تعزیرات حکومتی، معرفی به دادگاه، جلوگیری از فعالیت محل کسب به منظور رفع نواقص بهداشتی طبق اصلاحیه ماده ۱۳ قانون مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی اشاره کرد و بدیهی است ادامه فعالیت آنان منوط به اخذ مجوز از مرکز بهداشت خواهد بود.

وی بیان کرد: همشهریان می‌توانند شکایات خود را با سامانه ۱۹۰ درمیان بگذارند تا همکاران معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در کوتاه‌ترین زمان رسیدگی کنند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.