نایب رئیس اول کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات با اشاره به سفر هیئت پارلمانی ایران به مسکو ، گفت: امیدواریم با برداشتن تحریم‌ها مناسبات تهران و مسکو به شکل مستحکم ادامه پیدا کند.

گودرزوند چگینی: روابط ایران و روسیه بعد از تحریم ها مستحکم و پایدار باشد

 به گزارش قدس انلاین به نقل از فارس رئیس و جمعی از اعضای کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی روز یکشنبه نهم مهرماه ۱۴۰۲ به مسکو سفر کرده اند.

این سفر در راستای توسعه مناسبات پارلمانی و به دعوت رئیس کمیته بودجه دومای دولتی روسیه انجام شد.

مهرداد گودرزوند چگینی نماینده رودبار یکی از نمایندگان همراه با حمیدرضا حاجی بابایی رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در این سفر بوده و در گفتگو با خبرنگار پارلمانی باشگاه توانا با اشاره به جزییات سفر، دیدارها و نتایج سفر گفت: با توجه به عبور خط ریلی این کشور از محدوده شهرستان استان گیلان، انتظار داریم روند احداث راه‌آهن رشت – آستارا با جدیت بیشتری دنبال شود.

وی افزود: روابط ایران و روسیه سابقه دیرینه دارد، نقش نمایندگان مجالس ۲ کشور در تقویت این مناسبات مهم است و نمایندگان پارلمان‌ها می‌توانند به تقویت دوستی ۲ ملت کمک کنند.

نایب رئیس اول کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس تصریح کرد: انتظار داریم که نمایندگان مجالس ۲ کشور به گونه‌ای عمل کنند که اگر در آینده،‌ تحریم‌ها برداشته شدند، مناسبات تهران – مسکو به شکل مستحکم و پایدار ادامه پیدا کند.

گودرزوند چگینی با بیان اینکه این نشست با حضور کاظم جلالی سفیر ایران در روسیه برگزار شد، گفت: آناتولی آرتامونف رئیس کمیته بودجه شورای فدراسیون (مجلس سنا) روسیه نیز در این نشست تاکید داشت که کریدور شمال – جنوب به یکی از مهمترین پروژه‌های مشترک ۲ جانبه تبدیل شده است با اتمام فرایند تشریفات اجرای این موافقت‌نامه در ایران، امیدواریم که این طرح وارد مرحله عملیاتی و هرچه سریعتر اجرا شود.

پیش از این،‌ «دیمیتری ازبروف» معاون وزیر حمل و نقل فدراسیون روسیه مردادماه ۱۴۰۲ در دیدار با سفیر ایران در مسکو ابراز امیدواری کرد که عملیات ساخت راه‌آهن رشت-آستارا در راستای تکمیل حلقه مفقوده خط ریلی شاخه غربی کریدور شمال - جنوب تا پایان سال ۲۰۲۳ میلادی (اوایل دی ۱۴۰۲) آغاز شود.

دوما، نام پارلمان کشور روسیه است که نقش مهمی در ساختار سیاسی این کشور دارد. نمایندگان «دومای دولتی» بر اساس رأی شهروندان فدراسیون روسیه به مدت پنج سال انتخاب می‌شوند. طبق قوانین روسیه طرح یا لایحه ای که در دوما (مجلس سفلی ) به تصویب نهایی برسد باید در شورای فدراسیون ( مجلس سنا) نیز تایید شود و پس از امضای رئیس‌جمهور اعتبار قانونی پیدا می کند. شورای فدراسیون روسیه ۱۷۰ سناتور از ۸۵ واحد فدرال متشکل از ۲۲ جمهوری، ۴۶ استان، ۹ سرزمین، سه شهر فدرال، چهار ناحیه خودمختار و یک ابلاست خودمختار این کشور دارد. رئیس شورای فدراسیون پس از رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر، سومین مقام برتر در فدراسیون روسیه است.

پایان پیام/

منبع: خبرگزاری فارس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.