دومین کنگره استانی بانوان تاثیرگذار استان خراسان رضوی روز چهارشنبه همزمان با ولادت حضرت فاطمه (س) با حضور بیش از هزار بانوی فرهیخته این استان در سالن همایش‌های صدا و سیمای مشهد برگزار شد.

دومین کنگره استانی بانوان تاثیرگذار خراسان رضوی برگزار شد 

به گزارش قدس خراسان، شیوا خوش نسب، مدیر کل دفتر زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی در دومین کنگره استانی بانوان تاثیرگذار استان خراسان رضوی اظهار کرد: امروز در خدمت بانوان تأثیرگذاری هستیم که در سامانه دومین کنگره زنان تاثیرگذار ثبت نام کرده اند.

مدیر کل دفتر زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی افزود: رویکرد اصلی این کنگره فراهم سازی در زمینه مشارکت و حضور فعالانه زنان در حوزه‌های مختلف از جمله عرصه های «علمی، پژوهشی و فناوری»، «سیاستگذاری و حکمرانی»، «گفتمان‌سازی و رسانه»، «فعالیت‌های اجتماعی»، «اقتصاد و کارآفرینی»، «تعلیم و تربیت»، «فرهنگ و هنر» و «ورزش» است.

وی بیان کرد: امید است بتوانیم با شناسایی زنان تاثیرگذار در عرصه های مختلف در ادامه این کنگره، تحقق و اجرایی شدن تشکیل دبیرخانه دائمی این کنگره را در استان خراسان رضوی به صورت ملی دنبال کنیم.

خوش نسب افزود: همچنین از زنان تاثیرگذار شناسایی شده در عرصه های مختلف بتوان به صورت کنشگران فعال در حوزه حل مساله و اولویت های مزیت دار بهره ببریم.

مدیر کل دفتر زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی با اشاره به فرمایش امام راحل پیرامون نامگذاری روز زن ادامه داد: اینکه بانوان این روز را به عنوان روز زن و روز مادر پذیرفته اند، مسوولیت آنان را چندین برابر کرده است.

وی گفت: امید است در راستای برگزاری این کنگره بانوان به هنر ذاتی زنان شامل الگو بودن و الگوسازی آنان در خانه و خانواده و جامعه پی برده و آن را مورد توجه قرار دهند.

رسالت اصلی زنان گفتمان سازی در خانواده است

رییس حوزه زن در دانشکده عالی دفاع ملی نیز در این مراسم گفت: امروز، رسالت اصلی زنان گفتمان سازی در خانواده است، چرا که دنیا مسایل خانواده را به مسایل پست تقلیل داده است.

مینو اصلانی با بیان اینکه امروز نیاز دنیا گفتمان خانواده محوری است، افزود: حکمرانی خانواده محور بایستی اتفاق بیفتد و باید گفتمان خانواده محور را شکل داد.

وی بیان کرد: تقویت نگاه خانواده محور رسالت مهم زنان است و این رسالت را شهدا بر دوش ما گذاشته اند، زن مربی جامعه است و دغدغه هدایت جامعه را بر عهده دارد و این تأثیرگذاری دایره وسیعی دارد.

رییس حوزه زن در دانشکده عالی دفاع ملی ادامه داد: با نامگذاری روز زن از سوی امام خمینی(ره) مصادف با میلاد حضرت فاطمه (س) ، در چنین شرایطی زن را به هویت و شانیت و جایگاه دوباره خود برگرداند و هویت زنان را احیا نمود، به گونه ای که زنان در تمامی دنیا اذعان داشتند جایگاه زن با گفتمان انقلاب، به آنان یادآوری کرد که جایگاه و رسالت آنان در جهان هستی کجاست.

وی خاطر نشان کرد: دشمن و فرهنگ غربی در جنگ علیه خانواده زنان و هویت آنان را نشانه گرفته است، فرهنگ منحط غربی بنا داشت خانواده را با بی هویت کردن زنان از بین ببرد اما استقامت و ایستادگی زنان مسلمان نشان داد زنان چگونه در مقابله با دشمن تاثیر گذارند که نمونه بارز این ایستادگی و مقاومت زنان در جنگ تحمیلی و حضور پر رنگ و مشارکت بانوان در نهضت امام خمینی (ره) و جریان انقلاب نمایان شد.

واصلانی با اشاره به ایستادگی و مقاومت زنان و مادران غزه افزود: زنان امروز در دنیا رسالت جهانی دارند و تأثیرگذاری آنان تنها محدود به مرزهای داخلی نیست و باید با تلاش این مسیر را ادامه داد تا این اثرگذاری در جهان گسترده و فراملی شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.