تحولات منطقه

آخرین تیم‌ ملی فوتبال ایران پیش از دیدار با سوریه برگزار شد.

بازگشت قدوس به تمرین گروهی/ خبر خوب برای خط دفاعی تیم ملی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، تیم ملی فوتبال ایران امروز (دوشنبه) آخرین جلسه تمرینی‌اش را پیش از دیدار برابر سوریه در دور یک‌هشتم نهایی جام ملت‌های آسیا در کمپ الریان انجام داد.

۱۵ دقیقه ابتدایی این جلسه تمرینی با حضور نمایندگان رسانه‌ها انجام شد که مهم‌ترین نکته در این دقایق، اضافه‌شدن شجاع خلیل‌زاده، سامان قدوس و امید ابراهیمی به تمرین‌های گروهی بود؛ چرا که این سه بازیکن دیروز به صورت جداگانه تمرین کرده بودند.

مجید حسینی در این جلسه تمرینی هم غایب بود. همچنین محمدحسین کنعانی‌زادگان پابه‌پای سایر ملی‌پوشان در تمرین امروز مشارکت داشت، در حالی که به دلیل محرومیت دیدار با سوریه را از دست داده است.

برخی نفرات تیم ملی مثل سردار آزمون، رامین رضاییان و سامان قدوس در زمان پیاده‌شدن از اتوبوس ماسک روی صورت داشتند.

پس از لحظاتی امیر قلعه‌نویی، حمید مطهری، مهدی نبی و سردار آزمون به چالش زدن ضربات دقیق روی خط نیمه زمین مشغول شدند.

علی صالح‌آبادی، سفیر ایران در قطر، مهمان تمرین امروز تیم ملی بود.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha