تحولات منطقه

۱۶ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۹
کد خبر: ۹۶۲۵۸۹

دست امیر قلعه نویی برای بازی با قطر در خط حمله کاملاً باز است.

دردسر شیرین قلعه‌نویی برای بازی با قطر
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین،درخشش محمد محبی در بازی با ژاپن و گلزنی او باعث شد تا قلعه نویی انتخاب‌های زیادی برای فاز هجومی تیمش داشته باشد. در بازی با ژاپن سردار آزمون یک پاس گل طلایی داد و حالا امیر می‌تواند مقابل قطر از وجود مهدی طارمی هم استفاده کند. او برای آرایش تهاجمی تیمش نفراتی چون مهدی قایدی و سامان قدوس را هم دارد و نیمکت نشین کردن هر کدام از این بازیکنان کار سختی به نظر می‌رسد.

سرمربی تیم ملی در این چند روز بارها و بارها به بازیکنان تاکید کرده که دچار غرور نشوند و فکر نکنند چون ژاپن را شکست داده‌اند می‌توانند به راحتی قطر را هم مغلوب کنند.او که خودش سابقه حضور در لیگ قطر را دارد، خوب می‌داند که هر بازی شرایط خاص خود را دارد و قطر که میزبان است از تمام امکانات خود استفاده خواهد کرد تا به فینال جام ملت‌های آسیا برسد.

با تمام این اوصاف خیال قلعه نویی بابت نفرات تیمش در پست‌های مختلف راحت است و در هر پست بازیکنان آماده و با انگیزه‌ای در اختیار دارد.بسیاری از کارشناسان عقیده دارند مهم‌ترین فاکتور موفقیت تیم ایران تا این مرحله انگیزه بالای بازیکنان بوده و اینکه می‌خواهند بعد از سال‌های طولانی ایران را صاحب یک جام قهرمانی ارزشمند کنند.

قلعه نویی دیروز بارها و بارها فیلم بازی قطر مقابل ازبکستان را آنالیز کرد و قصد دارد در تمرینات آخرین نکات لازم را به شاگردانش گوشزد و بر اساس نوع بازی تیم قطر تیمش را در بازی چهارشنبه ارنج کند.

منبع: خبرگزاری فارس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • هدیه ازاستان خوزستان شهرستان آبادان ۱۵:۱۷ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۶
    0 0
    بادرود خدمت تمام بازیکنان تیم ملی فوتبال کشورعزیزم ایران انشالله که به یاری خداوندمتعال همینطورکه بازی سخت ونفس گیر باژاپن رابردید بازی با قطر راهم ببرید به کوری چشم دشمنان ورسانه های معاندفارسی زبان مثل انترنشنال و......... واین مزدک میرزایی وطن فروش وخاعن که رفته داخل این شبکه معاند فارسی زبان نشسته وراجی میکنه که شما ببازید تو رو خدا علیرضا بیرانوند دروازه بان تیم ملی فوتبال کشورعزیزم ایران توپ قطر رابگیر که داخل دروازه شما نره وشما برنده بازی شوید ودل یک ملت راخوشحال کنید تو رو خدا ببرید که به فینال برسید وباکاپ جام به میهن اسلامی ایران عزیزم برگردید و شب سالگرد پیروزی انقلاب هم هست این رسانه های معاند فارسی زبان حسابی میسوزن تو رو خدا ببرید الهی قربونتون برم عزیزان دل