تحولات منطقه

سرپرست گمرک استان ایلام از برنامه ریزی برای صادرات ۳ میلیارد دلار کالا از مرز مهران به عراق طی سال جاری خبر داد.

برنامه ریزی برای صادرات ۳ میلیارد دلار کالا از مرز مهران
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، سهراب کمری اظهار کرد: مرز بین المللی مهران از بین ۳۸ گمرک، منطقه ویژه اقتصادی و منطقه آزاد تجاری رتبه نهم صادرات کالا را به خود اختصاص داد.

سرپرست گمرکات استان گفت: سال گذشته یک میلیارد و ۱۷۷ میلیون و ۱۱۹ هزار دلار کالا از مرز مهران به کشور عراق صادرشده است و پیش بینی می‌شود این میزان امسال به ۳ میلیارد دلار افزایش یابد.

کمری افزود: روزانه ۷۰۰ کامیون کالا در این مرز تردد می‌کنند.

وی اضافه کرد: بیشتر کالاهای صادراتی، میوه و تره بار، محصولات پلاستیکی، وسایل سرمایشی و گرمایشی، تولیدات نیروگاهی، مصالح ساختمانی و آهن آلات است.

مسیر ۱۰ کیلومتری شهر مهران به سمت مرز، این روزها مملو از کامیون‌هایی است که تولید ایرانی را به کشورعراق صادرمی کنند.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha