تحولات منطقه

۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۷
کد مطلب: ۹۸۸۳۰۳

پخش سریال «هیس هیچی نیس» به کارگردانی حسین حقانی که از شبکه دو سیما و شبکه امید روی آنتن می‌رود همزمان با شهادت رئیس‌جمهور، وزیر امور خارجه و تیم همراه وی متوقف شد.

پخش هیس هیچی نیس متوقف شد/ تعویق به مدت یک هفته
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط‌عمومی سریال، پخش مجموعه نمایشی «هیس هیچی نیس» به کارگردانی حسین حقانی و تهیه‌کنندگی حمیدرضا عطارد که با فضایی فانتزی و طنز روی آنتن می رفت در پی شهادت رییس جمهور و همراهان وی متوقف شد.

این سریال شنبه، یکشنبه و دوشنبه ساعت ۱۸ از شبکه دو سیما و چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه حوالی ساعت ۲۱ از شبکه امید پخش می‌شد و حالا «هیس، هیچی نیس!» به مدت یک هفته روی آنتن نمی‌رود.

در این مجموعه حمیدرضا عطارد تهیه‌کننده، زینب یزدانی سرپرست پژوهشگران، مجید بخششیان سرپرست نویسندگان و مهناز رودساز نویسنده فیلمنامه است.

این مجموعه نخستین محصول مرکز تولیدات نوجوان سوره است که توسط سازمان سینمایی سوره برای مخاطب نوجوان تولید شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha