تحولات منطقه

معاون زنان و امور خانواده رییس جمهور از اجرای طرح زنان برای زنان در راستای آسیب‌زدایی و کاهش آسیب‌های حوزه زنان خبر داد و گفت: همچنین شورای هماهنگی مقابله با آسیب‌های اجتماعی بانوان تشکیل شده است.

تشکیل شورای هماهنگی مقابله با آسیب‌های اجتماعی زنان
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

انسیه خزعلی طی نشستی با بانوان خیر ضمن اشاره به توافقنامه امضاء شده بین معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده و سازمان زندان‌ها همچنین توافق به عمل آمده با شهرداری برای حاشیه شهر، هدف از تشکیل شورای هماهنگی مقابله با آسیب‌های اجتماعی  را کاستن آسیب‌ها عنوان کرد.

 وی در ادامه گفت: فرزندان زنان زندانی معمولا توسط خیرین مورد حمایت مالی قرار می‌گیرند، در حالی که نیازهای تربیتی آنها درنظر گرفته نمی‌شود و این امر آسیب‌هایی را به‌دنبال دارد لذا سعی در این است که با همکاری بانوان خیر از طریق حمایت‌های تربیتی و درسی به کاهش این آسیب‌ها کمک کنیم که گروه زنان برای زنان به این منظور ایجاد شده است.

در این نشست همچنین آیین نامه داخلی شورای هماهنگی آسیب‌های اجتماعی تدوین و به تصویب رسید.

طرح زنان برای زنان درچارچوب جایگاه ستادی و فرابخشی معاونت و برمبنای رویکرد آسیب زدایی در چارچوب برنامه‌ریزی، هماهنگی، سازماندهی، دیده بانی، پایش و ارزیابی برنامه‌ها و اقدامات حوزه زنان و خانواده تدوین شده است.

از اهدف این کارگروه گسترش و ارتقاء کیفی خدمات موثر و به هنگام به خانواده زنان زندانی، هماهنگی نیروهای مردمی جهت امدادرسانی خصوصاً با رویکرد تربیتی در ارتباط با آسیب‌های مرتبط خانواده‌های زندانیان و آسیب‌های زنانه حاشیه شهرها است.

منبع: پانا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha