تحولات منطقه

۳۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۷:۳۱
کد خبر: ۹۹۴۷۳۰

یک گزارش جدید از آکادمی ملی علوم، مهندسی و پزشکی می گوید که تعریف پیشنهادی جدید برای کووید طولانی می تواند به بیماران کمک کند تا کمک مورد نیاز خود را دریافت کنند.

تعریف جدیدی برای «کووید طولانی مدت»
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش مدیسن نت، طبق تعریف جدید، کووید طولانی مدت یک بیماری مزمن است که پس از ابتلا به کووید ۱۹ رخ می‌دهد و حداقل برای سه ماه وجود دارد.

مقامات فدرال از آکادمی‌های ملی خواستند تا موضوع تعریف کووید طولانی را بررسی کنند، با توجه به اینکه فقدان یک تعریف جامع برای آن منجر به مشکلاتی در تشخیص و درمان این اختلال شده است.

دکتر «هاروی فاینبرگ» رئیس بنیاد گوردون و بتی مور و رئیس کمیته نویسندگان، گفت: «نبود یک تعریف ثابت برای کووید طولانی، تحقیقات را با مشکل مواجه کرده و تشخیص و مراقبت از بیماران را به تأخیر می‌اندازد».

او در بیانیه خبری آکادمی افزود: «کمیته ما امیدوار است که این تعریف واحد، که با نظرات جوامع تحقیقاتی و بیماران ایجاد شده است، به آموزش عمومی در مورد این وضعیت بیماری گسترده کمک کند.»

کارشناسان گفتند، کمیته‌ای که تعریف جدید را تهیه کرد از داده‌های بیش از ۱۳۰۰ نفر استفاده کرده است.

این تعریف بر این باور است که کووید طولانی مدت به طرق مختلف در هر سیستم عضوی از بدن انسان ظاهر می‌شود.

این تعریف می‌گوید کووید طولانی مدت می‌تواند درست پس از عفونت اولیه شروع شود یا ممکن است بعد از گذشت هفته‌ها یا ماه‌ها شروع شود. ممکن است فردی در طول عفونت اولیه خود هیچ علامتی نداشته باشد ولی به کووید طولانی مبتلا شود.

محققان افزودند که بیماران مبتلا به کووید طولانی مدت ممکن است یک یا چند بیماری پزشکی قابل تشخیص نیز داشته باشند. این عارضه می‌تواند هر یک از سیستم‌ها و اندام‌های اصلی بدن و حتی اختلالات روانی مانند افسردگی و اضطراب را درگیر کنند.

علاوه بر این، کووید طولانی مدت می‌تواند مشکلات سلامتی موجود را تشدید کند و همچنین به عنوان یک وضعیت جدید ارائه شود.

این کارشناسان گفتند که این علایم و شرایط می‌تواند از خفیف تا شدید متغیر باشد و می‌تواند در عرض چند ماه برطرف شود یا برای سال‌ها باقی بماند.

به گفته کارشناسان، هر کسی بدون در نظر گرفتن سن، جنسیت یا پیشینه، ممکن است به کووید طولانی مبتلا شود.

منبع: خبرگزاری مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha