وداع با آقای شهید ایران

فصل پنجم برنامه گفت‌وگومحور «مهلا» با اجرای محمدحسین پویانفر در ایام محرم در شبکه نمایش خانگی منتشر می‌شود.

ساخت فصل جدید «مهلا» توسط امیرحسین پویانفر
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

 فصل چهارم برنامه «مهلا» محرم سال گذشته از پلتفرم روبیکا پخش شد، فصل جدید آن با اجرای محمدحسین پویانفر و تیم جدید منتشر خواهد شد.

امیرحسین بزرگ‌زادگان، یکی از تهیه‌کنندگان فصل گذشته این برنامه در گفت‌وگویی عنوان کرد که برای ساخت فصل جدید با این برنامه همکاری ندارد و این برنامه توسط خود امیرحسین پویانفر تولید می‌شود.

بنابراین گزارش، فصل جدید «مهلا» با اجرا و تهیه کنندگی محمدحسین پویانفر از شب‌های محرم آماده انتشار شده است.

«مهلا» برنامه‌ای ترکیبی به میزبانی محمدحسین پویانفر، مداح کشور و با حضور چهره‌هایی در حوزه های مذهبی، هنری، ورزشی و اجتماعی ‏است که در هر قسمت با قرار گرفتن مقابل مهمانان، سوالاتی را با هدف رقم زدن گفتگوهایی شنیدنی و متناسب با حال و هوای این ایام، طرح می‌کند. با این حال به واسطه‌ی حضور برخی مهمانانش از جمله جواد خیابانی با حاشیه‌هایی هم روبرو شده بود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha