تحولات منطقه

۶ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۹
کد مطلب: ۱۰۱۵۲۷۵

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: کپسول آموکسی سیلین ۵۰۰ میلی گرم طی نیمه نخست سال جاری از لحاظ تعداد و مبلغ، پرفروش‌ترین دارو در کشور بود.

داروهای پرفروش در ایران
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سید حیدر محمدی، با اشاره به آمار پرفروش ترین داروهای بازار دارویی کشور در ۶ ماهه گذشته، گفت: پس از آموکسی سلین داروهایی همچون ivig، سرم تزریقی، استامینوفن، آزیترومایسین، سفکسیم، آموکسی کلاو، کلوپیدوگرل، آدالیمومب تزریقی، انسولین آسپارت، واکسن آنفلوانز ا (۴ ظرفیتی) و سفازولین تزریقی به ترتیب ۱۰ داروی پرفروش از لحاظ ریالی بوده اند.

وی افزود: با توجه به اینکه در فهرست ۱۰ موردی داروهای پرفروش ۴ مورد آن مربوط به آنتی بیوتیک ها است، نشان می دهد که باید در حوزه تجویز و همچنین مصرف خودسرانه این دارو اقدامات عملی تر و فرهنگی بیشتری صورت گیرد.

رئیس سازمان غذا و دارو تصریح کرد: از بین داروهای پرفروش از نظر تعدادی نیز آموکسی سلین در نخست اول و قرص های سرماخوردگی بزرگسالان، متفورمین، استامینوفن کدئین، فاموتیدین، لووتیروکسین، آسپیرین، لوزارتان، (استامینوفن، کافئین، ایپوپروفن) و قرص پنتوپرازول به ترتیب در رتبه های بعدی قرار دارند.

منبع: خبرگزاری مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha