سید مناف هاشمی، دبیرکل کمیته ملی المپیک جشنواره بینالمللی فیلمهای ورزشی این جشنواره را یک اتفاق مهم خواند و با بیان اینکه ما در کمیته المپیک رسالت کمک و حمایت داریم تا این جشنواره برگزار شود، افزود: همکاری خواهیم کرد تا این جشنواره بتواند حمایتهایی را از وزارت ورزش، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و صداوسیما، شهرداری و شورای شهر و دیگر مراکز دریافت کند تا بتواند این جشنواره را به خوبی برگزار کند.
دبیرکل کمیته ملی المپیک درباره اهمیت این جشنواره تصریح کرد: قابلیتهایی که در ورزش ایران وجود دارد در قالب فیلم به تصویر کشیده خواهد شد و ورزشکاران ما انجایی که الگو هستند، برای جوانان جامعه از طریق فیلم و سینما بهتر معرفی میشوند.
وی دشمن جوانان را اعتیاد دانست و گفت: ورزش مهمرین مانع برای اعتیاد است که بهترین درمان است و موجب غرور و افتخارآفرینی میشود. هر کدام از این کلیدواژهها میتواند یک فیلم باشد که هنرمندان به آن بپردازند و البته موجب رونق ورزش و رشتههای مختلف خواهد شد.
هاشمی یکی از برکات همافزایی ورزش و هنر را رونق اقتصاد سینما دانست و تاکید کرد: ورزش و هنر مکمل یکدیگرند و هر دو مرجع هستند و طرفداران خودشان را دارند. از طرفی در هنر سلبریتیهای معروفی وجود دارند که مردم به سمت آنها میروند و از طرفی ورزشیهایی وجود دارند که مردم آنها را دوست دارند و الگویشان قرار میدهند.
دبیرکل کمیته ملی المپیک افزود: این مکمل بودن هنر و ورزش باید در قالب فیلم به تصویر کشیده شود و ما از این بابت خوشحالیم که شاهد برگزاری چهاردهمین دوره جشنواره فیلمهای ورزشی در کشورمان هستیم و توفیق حضور داشتیم. از تمام هنرمندان و ورزشکاران دعوت میکنیم در این جشنواره و مراسم اختتامیه آن که در مجموعه فدراسیون کشی است، حضور پیدا کنند.
وی خاطرنشان کرد: در بین ما ورزشکارانی مانند پژمان جمشیدی، هادی ساعی و علیرضا حیدری و دیگر قهرمانانی وجود دارد که علیرغم درخشش در عرصه ورزش در سینما خوش درخشیدهاند و تلاش ما این خواهد بود که این ورزشکاران را حمایت کنیم و این روند در دستور کار ماست و انشالله بتوانیم یک دبیرخانه دائمی برای جشنواره فیلمهای ورزشی تشکیل دهیم و بودجه و اعتبار لازم آن را پیشبینی کنیم.
هاشمی گفت: تمام هزینههای برگزاری این جشنواره شاید به اندازه ساخت یک فیلم سینمایی نباشد، اما ارزشمند است، چون میتواند مبلغ و پیوند دهنده فرهنگ و هنر در کنار ورزش باشد و ظرفیتهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و میراث فرهنگی و وزارت ورزش و کمیته المپیک را پیوند دهد.
دبیرکل کمیته ملی المپیک در پاسخ به اینکه هرگاه ورزش و هنر همراه هم بودهاند موفقیت حاصل شده است، گفت: بله؛ یکی از دلایلی که ما به جشنواره فیلمهای ورزشی ورود پیدا کردهایم، همین موضوع است. ما از طریق سینما میتوانیم راحتتر پیام خودمان را برسانیم و ورزش را عمومی و گسترش دهیم. ورزش در حوزه جوانمردی و خوب مسابقه دادن باز شیرین است؛ در جام ملتها آنجایی که نتیجه را باخته بودیم، اما نسبتا عملکرد خوبی داشتیم باز مردم خوشحال بودند، اما آنجا که مدال کسب میکنیم باعث شادی جامعه خواهد شد و ما با این جشنواره در این شادی مشارکت میکنیم.
گفتنی است؛ چهاردهمین جشنواره بینالمللی فیلمهای ورزشی ایران، از ششم تا هشتم آذرماه ۱۴۰۳ به دبیری سید مجتبی علوی در سینما فلسطین برگزار است.
۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۵
کد خبر: ۱٬۰۳۱٬۱۷۸
سید مناف هاشمی از ایجاد دبیرخانه دائمی برای جشنواره فیلمهای ورزشی خبر داد و گفت: ما سینما را مکمل ورزش میدانیم و فکر میکنیم به کمک هنر میتوانیم ورزش را بهتر در جامعه عمومی و تبلیغ کنیم.
زمان مطالعه: ۲ دقیقه
منبع: خبرگزاری برنا
نظر شما