تحولات منطقه

تجمع داوطلبان کنکور و اولیای آن ها صبح امروز در اعتراض به مصوبه تاثیر قطعی معدل مقابل دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

تجمع داوطلبان کنکور و اولیای آن ها در اعتراض به مصوبه تاثیر قطعی معدل
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین تجمع کنندگان با همراه داشتن پلاکاردهایی با مضامینی همچون " ما ربات نیستیم، آینده سازان این کشوریم" ، " تاثیر قطعی معدل یعنی مرگ خلاقیت" و... با مخاطب قرار دادن مسئولان نظام تعلیم و تربیت خواستار لغو این مصوبه شدند.

در متن نامه ای که از سوی تجمع کنندگان خطاب به رئیس جمهور تهیه شده آمده است: " ما، دانش‌آموزان مناطق محروم، از دل کلاس‌هایی می‌نویسیم که گرمای عدالت در آن کمتر از بخاری‌های خاموش زمستان است. مدرسه‌هایی که سقفشان ترک دارد، اما امید ما هنوز سالم است.

تأثیر معدل در کنکور، نه معیار سنجش توان علمی، بلکه ابزاری برای تشدید فاصله طبقاتی شده است. نوجوانانی که بدون امکانات و معلم متخصص درس می‌خوانند، امروز زیر فشار اضطراب «نیم نمره» زندگی می‌کنند.

جناب دکتر، کاش در میان هیاهوی سیاست، لحظه‌ای به حرمت صدای ما دانش آموزان مناطق محروم و صدها هزار خانواده مضطرب و همچنین ۱۹۵ نماینده دلسوز مردم گوش سپرده شود؛ گاهی یک تصمیم درست، آرامش یک نسل است.

مطالبه ما روشن است: لغو کامل تأثیر معدل در کنکور ۱۴۰۵

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha