تحولات منطقه

۱۸ آذر ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۲
کد خبر: ۱۰۳۳۳۰۹

رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که ارتش این رژیم، سوریه را از امشب، جبهه جنگ قلمداد می کند.

هالیوی: سوریه از امشب جبهه جنگ اسرائیل است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

هرتسی هالیوی رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که ارتش این رژیم، سوریه را از امشب، جبهه جنگ قلمداد می‌کند.

وی افزود که ارتش این رژیم در جبهه‌های غزه، کرانه باختری و لبنان می جنگد و از امشب جبهه جدیدی در سوریه شروع خواهد شد.

پیش از این نیز رسانه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کردند که بخشی از خاک سوریه از سوی این رژیم اشغال شده است.

این رسانه‌ها گزارش دادند که رژیم صهیونیستی منطقه «الحرمون» را اشغال کرده، چند کیلومتر از خط مرزی پیشین گذشته و وارد بخشی از جولان که تحت کنترل سوریه بود شده است.

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرد که پس از گریختن نظامیان ارتش سوریه، ارتش اشغالگران کنترل یک موضع نظامی در منطقه «جبل الشیخ» را به دست گرفته است.

این رسانه صهیونیستی همچنین از آماده‌شدن رژیم صهیونیستی برای حملات پیاپی به سوریه طی روزهای آینده خبر داد و مدعی شد که این حملات برای جلوگیری از دستیابی تروریست‌ها به تسلیحات راهبردی انجام می‌شود.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کردند که برای نخستین بار از جنگ ۶ روزه، نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی در ۳ مرز غزه، جنوب لبنان و سوریه به پشت خطوط دشمن رسیده‌اند.

منبع: خبرگزاری مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha