فوق‌تخصص بیماری‌های ریه با تاکید بر پرهیز از مصرف خودسرانه‌ آنتی‌بیوتیک‌ها هنگام ابتلا به بیماری‌های تنفسی گفت: استفاده از ماسک، پرهیز از حضور در مکان‌های شلوغ و رعایت فاصله اجتماعی، لازمه مهار بیماری‌های ویروسی آنفلوآنزا و کرونا در این روزهاست.

همچنان ماسک بزنیم/ آنفلوآنزا و کرونا در کمین هستند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، بیماری‌های تنفسی، عفونی و ویروسی از جمله کرونا، آنفلوآنزا و سرماخوردگی با آغاز فصل سرد در کشور روندی افزایشی به خود گرفته که مقابله با این بیماری‌ها نیازمند توجه و رعایت بیشتر شیوه‌نامه‌های بهداشتی است.

دکتر محمد معماریان روز شنبه در گفت‌وگویی بیان کرد که شمار مبتلایان به بیماری‌های ویروسی آنفلوآنزا و کرونا این روزها روندی افزایشی دارد و رعایت نکات بهداشتی لازمه پیشگیری و مهار شیوع این بیماری‌هاست.

وی اضافه کرد: تنگی‌نفس، ترشحات حلق و بینی، اسهال، تهوع، خستگی، ضعف و تب، از جمله نشانه‌های ابتلا به بیماری‌های ویروسی کرونا و آنفلوآنزاست.

بیماران تا ۱۴ روز ناقل ویروس هستند

فوق تخصص بیماری‌های ریه تاکید کرد: اگر علایم بیماری بیش از ۲ روز طول کشید و حال بیمار رو به بهبودی نرفت، باید فرد مبتلا به پزشک مراجعه کند.

وی با بیان اینکه دوره بیماری‌های ویروسی آنفلوآنزا و کرونا حدود ۱۴ روز است، اضافه کرد: فرد بیمار در این مدت ناقل است و توصیه می‌شود در خانه بماند تا از انتقال ویروس در محل کار یا در بین دوستان و خانواده جلوگیری شود.

پرهیز از مصرف خودسرانه آنتی‌بیوتیک‌ها

معماریان با تاکید بر پرهیز از مصرف خودسرانه آنتی‌بیوتیک‌ها، تاکید کرد: آنتی‌بیوتیک‌ها نظیر آزیترومایسین، سفتریاکسون وکوآموکسی‌کلاو در درمان بیماری‌های ویروسی نظیر آنفلوآنزا و کرونا کاربردی ندارند و بهترین اقدام در صورت ابتلا به این بیماری‌ها، مراجعه به پزشک است.

وی با بیان اینکه مدرسه‌ها و مهدکوکودک‌ها منشا آلودگی و انتقال ویروس کرونا و آنفلوآنزا محسوب می‌شوند، گفت: بررسی پیشنهاد پیگیری آموزش‌ها مدرسه‌ها به طور غیرحضوری برای چند روز در کنترل و مهار شیوع ویروس‌های آنفلوآنزا، کرونا و سرماخوردگی موثر است.

معماریان تصریح کرد: رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی برای پیشگیری از بیماری‌های تنفسی توسط خانم‌های باردار و افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای از جمله بیماری‌های قلبی، ریوی، بیماری‌های تضعیف کننده سیستم ایمنی و بیماران همودیالیز مورد توجه ویژه باشد.

چه کسانی واکسن آنفلوآنزا بزنند؟

فوق تخصص بیماری‌های ریه گفت: توصیه می‌شود خانم‌های باردار زیرنظر پزشک خود از واکسن آنفلوآنزا استفاده کنند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha