به گزارش قدس خراسان، زهرا اباصلتی در این خصوص اظهار کرد: سویق جزء محصولات مجاز جهت عرضه در بوفه مدارس بوده، محصولی که با حبوبات و آرد درست میشود و یا اینکه در آن از مخلوط آرد حبوبات و غلات استفاده شده است و این محصول با چیپس و پفک تفاوت دارد.
وی تصریح کرد: در بوفه مدارس باید مواد غذایی بسته بندی شده دارای سیب سلامت و نشان گر رنگی عرضه شود و فروش انواع اجناس فله، ساندویچ الویه، سوسیس، همبرگر، فلافل، نوشابه، آبمیوه صنعتی، انواع نوشیدنیهای گازدار، شکلات، آدامس، ژله و پاستیل در این مکان ممنوع است.
رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: در بوفه مدارس و در راستای حفظ سلامت دانشآموزان بر فروش محصولات سالمی همچون شیر ساده، کیکهای با شیرینی و کاکائوی کم، دوغ ساده و یا طعم دار بدون گاز، انواع مغزها، ساندویچهای خانگی مانند پنیر، کره و... آش، خوراک لوبیا و عدسی و دیگر موارد مجاز تاکید داریم.
وی در پایان گفت: پخت و پز غذا در داخل بوفه مدارس به خصوص برای موارد غیرمجاز ممنوع است، و موارد مجاز هم باید در آشپزخانه مورد تائید بهداشت آماده شود. مردم اگر شکایتی در خصوص موارد بهداشتی تغذیهای در مدارس دارند میتوانند از طریق مدیر مدرسه و یا اداره آموزش و پرورش پیگیری نمایند، ضمن اینکه تلفن ۳ رقمی ۱۹۰ بهداشت هم پاسخگوی آنان است و ما نیز موارد شکایات دریافتی از سوی مردم را به مسئولان مربوطه جهت رفع مشکل بهوجود آمده انتقال میدهیم.
نظر شما