تحولات منطقه

رئیس هیات عالی امور اسرا با تاکید بر اینکه مقامات رژیم صهیونیستی نباید در تحویل فهرست اسامی اسرایی که آزاد می‌کند، تعلل ورزند، موافقت کشورهای تونس، الجزایر و ترکیه برای پذیرش اسرا را اعلام کرد.

رئیس هیات عالی امور اسرا: تونس، الجزایر و ترکیه آماده پذیرش اسرا هستند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

قدس؛ به نقل از سایت شبکه خبری المیادین، «امین شومان» رئیس هیات عالی امور اسرا امروز شنبه اظهار کرد: مسئولان رژیم اشغالگر باید لیست اسرایی را که قصد آزاد کردن آنها را دارند، تحویل داده و وقت‌کشی نکنند.

شومان در ادامه گفت: تونس، الجزایر و ترکیه با پذیرش اسرای آزاد شده موافقت کردند و اعزام آنها انجام خواهد شد.

طبق اعلام برخی رسانه‌ها، ۷۰ تن از مجموع ۲۰۰ اسیر فلسطینی که امروز آزاد خواهند شد، به خارج از فلسطین تبعید خواهند شد.

پیش از این مشکلی در لیست اسرای فلسطینی که قرار است آزاد شوند، رخ داد که شبکه خبری المیادین اعلام کرد به زودی این مشکل برطرف خواهد شد.

منابع رسانه‌ای عبری از احتمال آغاز دور دوم تبادل اسرا میان جنبش حماس و رژیم اشغالگر تا ساعاتی دیگر و آزادی چند اسیر صهیونیست خبر دادند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha