تحولات منطقه

یک مقام ارشد حماس تاکید کرد که اسرای اسرائیلی می‌توانند از غزه به خانه برگردند، تنها در صورتیکه به آتش بس شکننده احترام گذاشته شود.

حماس: تنها راه بازگرداندن اسرا، احترام به آتش بس است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سامی ابوزهری مقام حماس به رویترز گفت: ترامپ باید به خاطر داشته باشد یک توافق وجود دارد که باید دو طرف به آن احترام بگذارند.

وی در ادامه با اشاره به تهدیدهای دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا تاکید کرد: این تنها راه بازگرداندن اسرا (اسرائیلی) است. زبان تهدید هیچ ارزشی ندارد و فقط اوضاع را پیچیده می‌کند.

ترامپ متحد نزدیک رژیم صهیونیستی روز دوشنبه گفت که حماس باید تمام «گروگان‌ها» را در روز شنبه آینده آزاد کند وگرنه آتش بس بین اسرائیل و حماس که روز 19 ژانویه به دست آمد، لغو می‌شود.

رئیس جمهور آمریکا با اظهارات خود خشم فلسطینی‌ها و سران عربی را برانگیخته و سیاست چند دهه‌ای واشنگتن که تاکید بر به اصطلاح راه حل دو دولتی داشت را در هاله‌ای از ابهام قرار داده است.

ترامپ مدعی شده است که اسرائیل پس از جنگ کنترل نوار غزه را به دست آمریکا می‌دهد تا واشنگتن به بازسازی مدرن و پیشرفته آنجا بپردازد.

وی گفته است که مردم غزه باید به کشورهای عربی همسایه بروند و پس از بازسازی باریکه غزه حق بازگشت به آنجا را ندارند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha