به اذعان تحلیلگران اقدام جو بایدن در سفر به تل آویو با هدف روحیه دادن به بنیامین نتانیاهو صورت می گیرد، فردی که به علت حماقت های پی در پی به چهره ای منفور در صحنه داخلی و خارجی بدل شده است.

تحلیلی بر سفر بایدن به سرزمین های اشغالی؛ قاتل اصلی به صحنه جنایت بازگشت

در حالی که هنوز دست صهیونیست ها از خونریزی جدید آنها پاک نشده و جهانیان همچنان در شوک جنایت کم سابقه تل آویو در بمباران بیمارستان «المعمدانی» در شمال غزه به سر می برند، رئیس جمهور ایالات متحده ضمن سفر به سرزمین های اشغالی بر حمایت کامل واشنگتن از صهیونیست ها تاکید کرد. سفر جو بایدن در این موقعیت به سرزمین های اشغالی البته پوزخندی به حقوق بشری و پشت کردن آشکار به تمام اصول انسانی نیز تلقی می شود. رژیم صهیونیستی شامگاه سه‌شنبه، ۱۷ اکتبر بیمارستان المعمدانی را که چهار هزار نفر از جمله بیماران و پزشکان و آوارگان فلسطینی را در خود جای داده بود، هدف قرار داد و بر اساس آمار رسمی موجب شهادت دست‌کم ۵۰۰ نفر شد. برخی آمار رسمی شمار شهدای این جنایت را بیش از هزار نفر اعلام می‌کنند.

بایدن: دنیا بداند ما کنار اسراییل ایستاده‌ایم!

به اذعان تحلیلگران اقدام جو بایدن با هدف روحیه دادن به بنیامین نتانیاهو صورت می گیرد، فردی که به علت حماقت های پی در پی به چهره ای منفور در صحنه داخلی و خارجی بدل شده است. رییس‌جمهور آمریکا اما در بدو ورود به سرزمین های اشغالی بدون اشاره به جنایت تازه رژیم صهیونیستی در بیمارستان «معمدانی» خطاب به بنیامین نتانیاهو گفت: من به اسراییل آمده‌ام تا مردم اینجا و کل جهان بدانند که ما در کنار اسراییل هستیم. رژیم صهیونیستی پس از عملیات بزرگ «طوفان الاقصی» ۱۲ روز است که غیرنظامیان و کودکان و زنان در نوار غزه را بمباران می‌کند، اما رییس‌جمهور آمریکا با ادعای اینکه «به نظر می‌رسد که طرف مقابل (حماس) پشت آن است نه شما!» گفت: ما می‌خواهیم مطمئن شویم که اسراییل آنچه را که برای پاسخ به حملات حماس نیاز دارد، در اختیار دارد. نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، ضمن بی‌سابقه خواندن سطح همکاری‌های تل‌آویو و واشنگتن در برهه کنونی، خطاب به رئیس‌جمهور آمریکا اذعان کرد: شما اولین رئیس‌جمهور آمریکایی هستید که در شرایط جنگی به اینجا آمده است.

دل و قلوه دادن دو جنایتکار به یکدیگر در حالی بود که رئیس‌جمهور آمریکا البته روز گذشته با شرکت در جلسه کابینه جنگ رژیم صهیونیستی لفاظی را از حد معمول گذراند و مدعی شد: اگر اسرائیل وجود نداشت باز هم برای تشکیل آن اقدام می‌کردیم! بایدن با اشاره به اینکه رژیم صهیونیستی با وارد شدن کمک‌ها به غیرنظامیان در نوار غزه موافقت کرده، گفت: «آمریکا 100 میلیون دلار کمک‌ به غزه و کرانه باختری خواهد داد».

سناریوسازی برای متهم کردن حماس

همزمان با حمله به بیمارستان مملو از غیر نظامیان و کشتار بی گناهان، صهیوینست ها که تحت فشار شدید افکار جهانی قرار گرفته بودند با کلید زدن سناریوی مشترک با واشنگتن در صدد اتهام زنی به گروه های مقاومت در این زمینه هستند. اظهارات جو باید رئیس جمهور آمریکا در باره حماس به روشنی گواه این اتهام زنی است.

اما نشانه های زیادی وجود دارد که به روشنی نشان می دهد پشت پرده این جنایت صهیونیست ها می باشند، حقیقتی که هرگز نیم توان آن را کتمان کرد. بطور نمونه‌ حساب کاری نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در ایکس تنها چند ساعت پیش از این جنایت پیامی را منتشر کرده و بعد از حملۀ به بیمارستان المعمری آن را پاک کرد. ‌ در این پیام آمده است: «این جدالی بین کودکان نور و کودکان تاریکی، بین انسانیت و قانون جنگل است.» اظهارات آفیخای ادرعی» سخنگوی ارتش اسرائیل پس از این حمله و در توجیه هدف قرار دادن این بیمارستان نیز موید این مسئله است. وی گفت: « پیشتر هشدار داده بودیم که این بیمارستان و پنج بیمارستان دیگر باید تخلیه شود تا حماس از آن به عنوان پناهگاهی برای خود استفاده نکند». جالب تر آنکه سفیر فلسطین در ژاپن، در گفت‌وگو با شبکه الجزیره، از پیام هشدار رژیم صهیونیستی به بیمارستان المعمدانی در غزه، یک ساعت پیش از هدف قرار گرفتن آن خبر داد. شبکه خبری NBC آمریکا هم با بیان اینکه فلسطینی‌ها سلاحی که بتواند چنین انفجار و ویرانی ایجاد کند در اختیار ندارند نوشت: اسرائیل دروغگوست. برخی رسانه ها هم تصویری از باقیمانده موشک در حمله اخیر را در فضای مجازی به نمایش گذاشتند. گفته می شود بمبی که با آن بیمارستان المعمدانی در غزه مورد حمله قرار گرفت، بمب آمریکایی MK-84 بوده است. مارک 84 (Mark 84 ) بمب سقوط آزاد چندمنظوره ساخت آمریکا است که حدود یک تن وزن داشته و قدرت تخریب بسیار بالایی دارد.

در سوی مقابل جنبش جهاد اسلامی فلسطین ضمن رد ادعاهای دشمن صهیونیستی در خصوص هدف قرار دادن بیمارستان معمدانی در غزه، اعلام کرد که این رژیم با این ادعاها قصد دارد از پذیرش مسئولیت این جنایت هولناک شانه خالی کند. جنبش جهاد تاکید کرد: تلاش دشمن برای فرار از مسئولیت جنایاتش مشهور است و اتهام‌پراکنی کنونی، مشابه ادعاهای آن در مورد ترور «شیرین ابوعاقله»، خبرنگار شهید فلسطینی است.

آمریکا فرمانده جنگ علیه غزه!

همراهی سیاسی، نظامی و حتی رسانه ای دنیای غرب و بویژه ایالات متحده از رژیم صهیونیستی و لاپوشانی جنایاتش در حالی است روزنامه عبری زبان یدیعوت آحارونوت دو روز پیش در گزارشی مدعی شد که در شرایط کنونی آمریکا فرماندهی جنگ در غزه را برعهده گرفته است. اعزام دو ناو هواپیما بر آمریکا به نزدیکی فلسطین اشغالی و همچنین آماده باش به 2000 تن زا نظامیان این کشور برای حمایت احتمالی از تل اویو همه گواه اثبات نقش داشتن واشنگتن در جنایت صهیونیست ها می باشد. این نکته ا است که روز گذشته بر زبان اسامه حمدان از رهبران جنبش حماس جاری شد. وی بعد جنایت حمله به بیمارستان غزه گفت: اشغالگران با حمایت آمریکا دست به کشتار جمعی ضد ساکنان غزه زده‌اند؛ فجیع ترین کشتاری که در عصر جدید رخ داده است.

طرح بایدن در سفر به منطقه چیست؟

برخی منابع هم مدعی شدند جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا با طرحی هفت بندی به منطقه سفر کرده که شامل موارد زیر است: 1برقراری یک آتش بس چند ساعته برای خروج اسرای خارجی و ورود بخشی از کمک‌های امدادی به نوار غزه با نظارت سازمان ملل از طریق گذرگاه رفح 2. در ازای توقف حملات اسرائیل، یک طرح قیمومیت خارجی با هدف خلع سلاح مقاومت بر نوار غزه تحمیل می‌شود که شامل مصر، اردن، قطر، ترکیه، عربستان سعودی و تشکیلات خودگردان می‌باشد. 3. نهادهای تحت امر حماس در غزه منحل و به تشکیلان خودگردان واگذار می‌شوند.  4. برای تضمین عدم بازگشت به وضعیت قبل، نیروهای خارجی در مرز غزه و سرزمین‌های اشغالی مستقر شده تا منطقه حائل گسترش یابد حتی اگر به قیمت نابودی محلات نزدیک به مرز باشد. 5. طراحی یک مکانیزم برای تضمین خلع سلاح مقاومت مانند تخریب تونل‌ها 6. آزادی همه اسرای غیرنظامی و تحویل اسرای نظامی به تشکیلات خودگردان برای مبادله اسرا  7. مدیریت سیاسی و امنیتی نوار غزه توسط مصر و تضمین روند بازسازی توسط کشورهای عربی.

با توجه به جنایت شب گذشته رژیم صهیونیستی و لغو نشست چهارجانبه امان و فوران خشم مقاومت و افکار عمومی منطقه و جهان، اجرا و حتی مطرح کردن این طرح بیش از پیش تضعیف شده است. مثلث واکنش افکار عمومی، اتحاد دول اسلامی و اقدام روی زمین مقاومت برهم زننده محاسبات کاخ سفید خواهد بود.

کشتاری دیگر؛ این بار در یک مدرسه

در حالی که جنایت خونین صهیونیست ها در هدف قرار دادن غیر نظامیان در یک بیمارستان غزه هنوز خبر داغ رسانه است. گفته می شود جنگنده‌های ارتش رژیم روز گذشته به یک مدرسه در اردوگاه المغازی در مرکز نوار غزه که اهالی آواره به آن پناه برده بودند، حمله کردند. طبق گزارش ها در این حمله هم صدها نفر شهید یا زخمی شده‌اند. صهیونیست‌ها همچنین یک نانوایی در غزه که نان ۱۰۰۰۰۰ نفر را تامین می کرد را بمباران کردند.

گفته می شود آوریل سال ۱۹۹۶ بعد از آغاز "عملیات خوشه های خشم" در لبنان که ۱۶ روز به طول انجامید هزاران نفر آواره شدند. اما جنایت بزرگ در روستای قانا رخ داد. اسرائیل اعلام کرد به نقاط مشخص شده در مقرهای سازمان ملل پناه ببرید. صهیونیست ها با جنگنده و هواپیما بدون سرنشین محل پناه مردم را بمباران کردند. صدها نفر را کشتند. بلافاصله گفتند: کار ما نبوده است! نمایندگان سازمان ملل در روستا حاضر بودند. وقتی اثبات شد که این جنایت توسط اسرائیل انجام شده، سازمان ملل فقط یک قطعنامه غیرالزام آور صادر و آمریکا هم محکومیت اسرائیل را وتو کرد! اسرائیل در واکنش به افکار عمومی جهان توضیح داد: رنگ های محل امن سازمان ملل برای پناه دادن کودکان و زنان واضح نبود! این روش و مرام تاریخی رژیم جنایتکار صهیونیستی است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ۲۱:۲۶ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۶
    0 0
    غلط کرده آمریکا که طرح ۷بندی داده تحلیل شما هم ناقص است