وزیر امور خارجه جنایات رژیم صهیونیستی در غزه که با نقض کامل آتش‌بس صدها فلسطینی بی‌گناه را قتل‌عام کرده است، محکوم و بر ضرورت اقدام جمعی عاجل کشورهای اسلامی و منطقه برای توقف آن تاکید کرد.

عراقچی: توقف جنایات رژیم صهونیستی و جلوگیری از تشدید ناامنی ضروری است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و شیخ عبدالله بن زائد آل نهیان، وزیر امور خارجه امارات متحده عربی در گفت و گوی تلفنی در مورد آخرین تحولات منطقه به‌ویژه تشدید نسل‌کشی در غزه و حملات نظامی آمریکا علیه یمن گفت وگو کردند.

عراقچی با محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی در غزه که با نقض کامل آتش‌بس صدها فلسطینی بی‌گناه را قتل عام کرده است و نیز تجاوز نظامی آمریکا علیه یمن که منجر به کشتار زنان و کودکان بی‌گناه و تخریب زیرساخت‌های حیاتی این کشور شده است، بر ضرورت اقدام عاجل و جمعی کشورهای منطقه و اسلامی برای توقف این جنایات و جلوگیری از تشدید ناامنی در کل منطقه تاکید کرد.

وی همچنین با هشدار نسبت به تبعات فزاینده ادامه بی‌عملی شورای امنیت سازمان ملل متحد و دیگر دولت‌ها در قبال تجاوزات آمریکا علیه یمن و جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی، خواستار اهتمام جدی کشورهای منطقه نسبت به این وضعیت‌ها شد.

شیخ عبدالله بن زائد وزیر امور خارجه امارات متحده عربی نیز وضعیت فعلی را بسیار نگران کننده خواند و بر استمرار رایزنی‌ها بین کشورهای منطقه برای جلوگیری از تشدید اوضاع تاکید کرد.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

پخش زنده

×

حرم مطهر رضوی

کاظمین

00:00
00:36
Download

مسجدالنبی

00:00
00:29
Download

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha