۸ فروردین ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۴
کد خبر: ۱۰۵۸۰۸۱

پرسپولیسی‌ها تمرین آدینه را با شادابی و تمرکز بالا برای تقابل با شمس آذر برگزار کردند.

آماده‌باش پرسپولیسی‌ها برای تقابل با شمس‌آذر
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سرخپوشان ایران برای ادامه رقابت‌های لیگ برتر خلیج فارس تمرینات خود را به صورت روزانه پیگیری می‌کنند و امروز جمعه از ساعت ۱۶ در زمین شماره ۲ورزشگاه آزادی به تمرین پرداختند.

در ابتدای تمرین، اسماعیل کارتال سرمربی تیم، دقایقی برای بازیکنان صحبت و برنامه‌های تمرینی و تیم را تشریح کرد.

ابتدا راندو در قالب دو گروه در برنامه بود و پس از آن، حمله به دروازه‌ و در قسمت بعدی، شوتزنی به سمت دروازه و ارسال از جناحین در دستور کار قرار گرفت.فوتبال درون تیمی هم قسمت پایانی این تمرین بود که ۷۵ دقیقه به طول انجامید.

اوستون ارونوف در این جلسه تمرینی به جمع سرخپوشان اضافه شد و در همه بخش‌های تمرینات گروهی حاضر بود.آلکسی گندوز هم بعد از پایان فیفادی و بازگشت به ایران امروز مجددا کنار سرخپوشان تمرین کرد.تمرین جمعه قرمزپوشان در یک فضای شاد با روحیه و تمرکز بالا انجام شد.

تیم فوتبال پرسپولیس فردا (شنبه) آخرین تمرین قبل از سفر به قزوین را انجام و بعد از آن با ۲دستگاه اتوبوس تهران را به مقصد قزوین ترک خواهد کرد.

پرسپولیس از هفته بیست و چهارم رقابت‌های لیگ برتر خلیج فارس، یکشنبه در قزوین میهمان تیم شمس آذر خواهد بود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

پخش زنده

×

حرم مطهر رضوی

کاظمین

00:00
00:36
Download

مسجدالنبی

00:00
00:28
Download

مسجدالحرام

00:00
00:28
Download

حرم حضرت معصومه

00:00
00:33
Download

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha