رییس جمعیت هلال احمر سبزوار گفت: بیش از ۱۶ هزار و ۸۴۰ مسافر در قالب طرح خدمات نوروزی از ۲۵ اسفند پارسال تا ۱۳ فروردین سال جدید، از خدمات طرح ایمنی و سلامت این جمعیت در سبزوار استفاده کردند.

بهره‌گیری ۱۶ هزار و ۸۴۰ مسافر از خدمات نوروزی هلال‌احمر سبزوار
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

ابوالفضل رفیعی روز یکشنبه افزود: بیشتر خدمات رسانی به زائران و مسافران نوروزی در قالب ارائه خدمات سلامت و امداد رسانی به مصدومان حوادث رانندگی صورت گرفته است.

وی اظهار کرد: در کنار خدمات طرح ایمنی و سلامت و کمک به فرهنگ سازی و کاهش تصادفات جاده‌ای و پویش نه به تصادف، کودکان نیز در فضاهای دوستدار کودک پایگاه امداد و نجات جمعیت هلال احمر، از فضای آموزشی و سرگرمی بهره مند شده‌اند.

رییس جمعیت هلال احمر سبزوار ادامه داد: در ایستگاه خدمات بشردوستانه جوانان هلال احمر خدماتی شامل سلامت، آموزش، فضای دوستدار کودک و راهنمایی مسافران و نیز توزیع افطاری در شب های قدر بین زائران و مسافران ارائه شد.

وی تصریح کرد: سه پایگاه ثابت در کنار ۲ پایگاه امداد و نجات جاده ای جمعیت هلال احمر در چهارچوب طرح امداد و نجات نوروزی برای خدمات‌ رسانی به زائران و مسافران در جاده‌های سبزوار استقرار یافته بودند.

رفیعی گفت: همچنین در این مدت طی ۱۲ عملیات جاده‌ای به ۳۲ مصدوم از طریق نیروهای امدادی هلال احمر امدادرسانی‌ شدند.

سبزوار در مسیر اصلی گذر زائران بارگاه امام هشتم (ع) و گردشگرانی است که از نواحی مرکز، استان های مرکزی، غربی و شمال غربی کشور راهی مشهدالرضا می‌شوند.

سبزوار در فاصله ۲۳۰ کیلومتری غرب مشهد قرار دارد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

پخش زنده

×

حرم مطهر رضوی

کاظمین

00:00
00:36
Download

مسجدالنبی

00:00
00:28
Download

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

00:00
00:33
Download

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha