۲۰ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۳
کد خبر: ۱۰۶۰۱۲۶

یکی از شرکتهای نظامی رژیم صهیونیستی قراردادی به ارزش ۱۰۰ میلیون دلار با یکی از کشورهای اروپایی عضو ناتو امضا کرد.

قرارداد چند میلیون دلاری اسرائیل با ناتو
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

شرکت صنایع جنگ‌افزاری و فناوری اطلاعات رژیم صهیونیستی البیت سیستمز (Elbit Systems) امروز قراردادی به ارزش ۱۰۰ میلیون دلار با یکی از کشورهای اروپایی عضو سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) برای عرضه سیستم‌های برجک بدون سرنشین قابل نصب بر تانک‌های زرهی امضا کرد.

بر اساس این گزارش، شرکت البیت سیستمز، سیستم‌های برجک بدون سرنشین یوتی‌سی قابل نصب روی تانک‌های زرهی را به شرکت اسپانیایی اتریشی سیستم‌های زمینی جنرال داینامیکس (GDELS) عرضه خواهد کرد. این سیستم‌ها بر روی خودروهای جنگی زرهی با نام توسعه همکاری اتریش اسپانیا (ASCOD) نصب خواهند شد.

بر اساس این قرارداد، البیت سیستمز برجک‌های بدون سرنشین خود را که مجهز به دوربین‌های توپچی و فرمانده و همچنین موشک‌های هدایت‌شونده ضد تانک (ATGM) و حفاظت سطح چهار هستند، تا پایان سال ۲۰۲۷ برای عرضه به شرکت اروپایی تکمیل خواهد کرد.

به گزارش معاریو، برجک بدون سرنشین یوتی‌سی (UT۳۰MK۲) توسط شرکت اسرائیلی البیت سیستمز طراحی و ساخته شده است که امکان تطبیق با توپ‌های ۳۰ میلی‌متری، مسلسل هم محور ۷.۶۲ و انواع موشک‌های هدایت‌شونده ضد تانک از ویژگی‌های کلیدی این برجک است. همچنین، با به کارگیری سیستم‌های پیشرفته کنترل آتش همچون سیستم ردیابی خودکار هدف، کامپیوتر بالستیک، سنسورها و نمایشگرهای دو کاناله شامل فاصله‌یاب لیزری و دوربین حرارتی و حفاظت زرهی قدرت آتش، حفاظت و کارایی عملیاتی افزایش می‌یابد.

یهودا ورد، مدیر عامل شرکت البیت سیستمز با اعلام این خبر ضمن تشکر و استقبال از شرکت اروپایی اتریش اسپانیا گفت: این قرارداد نشان‌دهنده اعتماد به توانایی‌های البیت سیستمز برای ارائه سیستم‌های پیشرفته مدرن است.

شرکت البیت سیستمز محصولات فناوری پیشرفته‌ای مانند هواپیماهای بدون‌سرنشین، سیستم‌های کنترل از راه دور، دستگاه‌های نظارت و حس‌گر و شبیه‌سازهای هواپیماها را ارائه می‌دهد. البیت‌ سیستمز همچنین، تولیدکننده سیستم‌های ارتباطات نظامی و ناوبری دریایی است. این شرکت، کارخانه‌های متعددی در سراسر جهان از جمله در ایالات متحده، برزیل و اروپا دارد. علاوه بر این، کارخانه‌ای نیز در هند نیز تأسیس کرده است که به عنوان یک مرکز راهبردی برای پاسخگویی به نیازهای بازار آسیایی به تجهیزات الکترونیک نظامی عمل می‌کند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha