قائم مقام سایت دو مجتمع گازی پارس جنوبی گفت در سال ۱۴۰۴ بالغ بر ۲۲۰ میلیون یورو برای کاهش فلرسوزی در قالب ایجاد ده سایت پتروشیمی سرمایه‌گذاری خواهد شد.

۲۲۰ میلیون یورو برای کاهش فلرسوزی در سال جاری سرمایه‌گذاری خواهد شد/ امنیت سایت‌های ایران بالاست
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

مهندس حسن اسعدی در دیدار تور نظارت رسانه‌ای قوه قضائیه از این مجتمع با اشاره به اینکه ایران رتبه دوم منابع گازی را بعد از روسیه دارد، گفت: کشورما از نظر تولید رتبه سوم و در مصرف رتبه چهارم بعد از آمریکا روسیه و چین را دارد که بدین معناست که مصرف ما خیلی بالاتر از نرم جهانی است.

وی افزود: در این شرایط رسانه های نقش زیادی دارند در اینکه همزمان با تلاش ما برای افزایش تولید و کاهش ناترازی در فرهنگ سازی مصرف بهینه و درست کمک ما باشند.

وی افزود: ۸ درصد ذخیره گاز جهان در پارس جنوبی وجود دارد که بر اساس میزان تولیدات کشور، ما حدود ۷۳ درصد تولید گاز را داریم که ۴۵ درصد پتروشیمی مصرفشان از شرکت پارس جنوبی است. همچنین در بازدید رهبری از شرکت پارس جنوبی داشتند فرمودند باید بتوانیم به خوبی کاری که در این منطقه صنعتی و اقتصادی انجام می شود یک جهاد است.

شرکت نفت صاحب این تأسیسات پارس جنوبی است و ما راهبری را برعهده داریم و در زیر مجموعه وزارت نفت هستیم که این شرکت پارس جنوبی در ۲۷ قسمت است که در دو شهرستان قرار دارد البته مطابق طراحی ما گاز هیدروژن یک گاز خطر ناک است که در تلاش هستیم برای ایمنی کارکنان و خود ایمنی پالایشگاه و محیط که مردم زندگی می کنند ما اقدام به سوزاندن آن در مشعل‌هاست.

اسعدی تصریح کرد: علل اصلی فلرینگ ناخواسته در پالایشگاه های مجتمع گاز پارس جنوبی را می‌توان به نقص تقلیل استاندارد آلایندگی در طراحی پالایشگاه ها و منجر به فلرینگ و انتشار so۲ و تأثیر تحریم در تامین برخی قطات و کمپرسورهای"آف گس" و نواقص (پانچ‌ها) در زمان تحویل پالایشگاه ها منجر به فلرینگ بوده است.

وی درباره عملکرد مجتمع گاز پارس جنوبی گفت: روند کاهش مشعل سوزی با اهتمام ویژه همکاران به ۷۳ درصد در سال ۹۲ بوده اما با اضافه شدن پالایشگاه جدید با توجه به نیاز گازی کشور با افزایش مشعل‌سوزی روبرو بوده این که البته طی دو سال گذشته با کاهش مشعل سوزی روبرو بودیم.

وی با یادآوری اینکه از سال ۸۲ و شروع بهرهبرداری از پارس جنوبی به موازات رشد تولید فلزسوزی کاهشی بوده، افزود: چشم‌انداز پروژه‌های کاهش فلرینگ از ۸ درصد در سال ۱۴۰۱ تا پارسال به ۵ میلیون متر مکعب رسیده ایم و امسال تا اسفند به .۹۹ ۲ درصد خواهیم رسید.

جلوگیری از قطعی گاز بدون اضافه برداشت مخرب از منابع

ابراهیم عباسی، رییس روابط عمومی شرکت پارس جنوبی هم در نشست گفت: ظرفیت تولید پارس جنوبی در یک اقدام فناورانه از ۲۵ درصد به ۴۰ درصد افزایش یافته است که این اقدام در یک بازده زمانی ۴۰ روزه اتفاق افتاده است.

وی افزود: یکی از اقدامات خوب پارس جنوبی این بود که در ناترازی ها قطعی گاز را نداشتیم همچنین با مدیریت و برنامه‌ریزی از اضافه برداشت از میادین گازی جلوگیری شد.

۲۲۰ میلیون سرمایه گذاری برای کاهش فلر سوزی

اسعدی در پاسخ به سوال خبرنگار قدس آنلاین درباره میزان سرمایه گذاریزکه قرار است در سال جاری برای رسیدن به این هدف صورت گیرد، گفت: در سال ۱۴۰۴ بالغ بر ۲۲۰ میلیون یورو برای کاهش فلرسوزی در قالب ایجاد ده سلیت پتروشیمی سرمایه‌گذاری خواهد شد.

قائم مقام مجتمع گازی پارس جنوبی با بیان اینکه این رقم مربوط به بخش کوتاه مدت و یکساله است، اضافه کرد: در برنامه بلند مدت که به بخش خصوصی واگذار شده حداقل دو برابر این رقم آورده و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در پروژه های کاهش فلز سوزی خواهد بود.

وی در پاسخ به سوال دیگری درباره امنیت تاسیسات پارس جنوبی در مقابل تهدیدات هم گفت: کسی جرأت نمی کند به تاسیسات ما آسیب برساند چون پیامد آن سخت خواهد بود.

اسعدی خاطزنشان کرد: در جلسات مشترک با پدافند تمهیداتی دیده شد و سطح حفاظت سایت ها بالاست. الزامات سایبری در شبکه داخلی و صنعتی هم تدارک شده و پایش ها و نظارت ها سبب شده اتفاقی تا کنون رخ ندهد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha