رئیس کل دادگستری استان خراسان رضوی به همراه دادستان مرکز استان و جمعی از مسئولان قضایی، صبح امروز در مجموعه معادن سنگ آهن سنگان حضور یافتند.

بازدید رئیس دادگستری خراسان رضوی از مجموعه معادن سنگان
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس خراسان، حجت الاسلام والمسلمین رضا زرندی در این بازدید از بخش های مختلف مجموعه کارخانجات فولاد سنگان خواف بازدید کرد.

شرکت صنعتی و معدنی فولاد سنگان خواف به طور مستقیم برای دو هزار نفر اشتغال ایجاد کرده و هزار نفر نیز در پروژه های این شرکت مشغول به کار هستند.

هدف از این بازدید، بررسی مسائل و مشکلات قضایی مرتبط با این مجموعه صنعتی و معدنی مهم در منطقه سنگان خواف عنوان شده است.

در این بازدید دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی، رئیس حفاظت و اطلاعات ارشد قوه قضائیه استان، معاون منابع انسانی و امور فرهنگی دادگستری، معاون مالی عمرانی و پشتیبانی دادگستری و مسئول دفتر مرکز رسانه قوه قضائیه در استان، رئیس کل دادگستری را همراهی کردند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha