به گزارش قدس آنلاین، بازار طلا و سکه امروز یکشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۵ با نوساناتی متفاوت در بخش طلا و سکه همراه بود. در معاملات امروز، هر گرم طلای ۱۸ عیار با افزایش ۳۹ هزار تومانی نسبت به روز گذشته به ۱۷ میلیون و ۷۱۰ هزار تومان رسید. همچنین هر مثقال طلای ۱۷ عیار نیز ۱۷۱ هزار تومان افزایش قیمت را تجربه کرد و با نرخ ۷۶ میلیون و ۷۲۱ هزار تومان معامله شد.
در بازار سکه، سکه امامی با کاهش یک میلیون و ۵ هزار تومانی نسبت به روز گذشته به ۱۷۶ میلیون و ۹۹۵ هزار تومان رسید. سکه بهار آزادی نیز ۳۳۰ هزار تومان ارزان شد و با قیمت ۱۷۳ میلیون و ۹۷۰ هزار تومان معامله شد.
همچنین نیمسکه با کاهش ۳۰۰ هزار تومانی به ۹۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسید و ربعسکه نیز با افت ۳۰۰ هزار تومانی، ۵۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان قیمتگذاری شد. سکه گرمی هم با کاهش ۵۰۰ هزار تومانی نسبت به روز گذشته، با نرخ ۲۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در بازار عرضه شد.





نظر شما