به گزارش قدس خراسان، علیرضا قامتی روز پنجشنبه در نشست کارگروه مدیریت پسماند خراسان رضوی افزود: در حال حاضر با توجه به عدم وجود سایت پسماندهای صنعتی و ویژه در خراسان رضوی، بسیاری از پسماندهای ویژه در مراکز مرتبط در سایر استان ها مدیریت میشود که در این راستا باید پسماندها را به سایر استان های کشور ارسال کرد که نیازمند ملاحظات و نظارتهای لازم در این زمینه هستیم.
وی بیان کرد: طبق بند سه ضوابط چگونگی واگذاری مدیریت اجرایی پسماندها به اشخاص حقیقی و حقوقی متقاضی سرمایه گذاری مصوب شورای عالی محیط زیست، ماده ۱۱ قانون مدیریت پسماند و ماده سه ضوابط و روش های مدیریت اجرایی پسماندهای صنعتی و معدنی، اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان به عنوان ناظر پسماندهای صنعتی نسبت به اخذ ضمانت نامه های لازم و تعهد زمانی اجرای پروژه بر اساس پیشنهادات ارائه شده توسط سرمایه گذار منتخب باید اقدام کند.
معاون استاندار خراسان رضوی بر پیگیری موضوع توسط اداره کل صنعت، معدن و تجارت به عنوان دستگاه متولی و ناظر تاکید کرد و گفت: چنانچه به هر دلیلی اجرای پروژه توسط سرمایه گذار منتخب محقق نشود، موضوع سرمایه گذاری در سایت پسماندهای صنعتی و ویژه استان توسط آن اداره کل مورد پیگیری قرار خواهد گرفت.
مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی نیز در این جلسه گفت: نظر به فعالیت افزون بر ۶ هزار واحد صنعتی فعال و تولید انواع مختلف پسماند های صنعتی و ویژه در استان، استقرار و فعالیت ظرفیت های مدیریت پسماند و ساماندهی پسماند های مذکور مورد تاکید و نیاز جدی استان است.
سعید محمودی با اشاره به لزوم تمرکز بر راه اندازی سایت پسماندهای صنعتی و ویژه در استان افزود: استقرار سایت پسماند های صنعتی و ویژه در استان، ضمن کاهش فاصله، موجب ترغیب و ارتقاء وضعیت ساماندهی پسماندهای صنعتی و ویژه در استان خواهد شد.
وی بیان کرد: با پیگیریهای صورت گرفته در جلسه امروز کارگروه مدیریت پسماند، سرمایه گذار منتخب در سایت پسماندهای صنعتی و ویژه استان (اراضی بجستان) مورد تایید اعضاء قرار گرفت و این موضوع مصوب شد
نظر شما