کارن همایونفر آهنگساز برجسته موسیقی ایران، برای ساخت آلبوم «سیدالأمه» که ادای احترامی به شهید سیدحسن نصرالله است، به‌ عنوان چهره هنر انقلاب در سال ۱۴۰۳ انتخاب شد.

«سیدالأمه»؛ روایتی حماسی روی نت‌های موسیقی
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش گروه فرهنگی قدس، شب گذشته ۳۱ فروردین ماه در آیین اختتامیه هفته هنر انقلاب، کارن همایونفر آهنگساز صاحب سبک و شناخته شده موسیقی برای ساخت آلبوم «سیدالأمه» به‌ عنوان چهره هنر انقلاب در سال ۱۴۰۳ انتخاب شد.

همایونفر برای ساخت این آلبوم نامزد این رویداد فرهنگی شده بود، آلبومی که بهانه‌اش ادای احترامی به شهید سیدحسن نصرالله در مراسم تشییع‌اش در بیروت بود. آنچنان که در روز مراسم در ورزشگاه کمیل شمعون نوای موسیقی روحانی و حماسی او فضای متفاوتی به وجود آورده بود و بنا به روایت ابراهیم حاتمی کیا، «وقتی موسیقی در لحظه تشیع جنازه سیدحسن نصرالله پخش شد، صدای موسیقی کارن سوگ به آن احوال داد. وقتی سر و کله موشک‌‎های اسرائیلی در سقف پرواز پایین به سبب تحقیر مردمی که برای تشییع آمده بودند پیدا شد، موسیقی هنوز ادامه داشت، موشک‌‎ها پایین آمدند تا دیده شوند اما ارتفاع موسیقی از آنها بالاتر بود و صدا قطع نشد. به‌نظرم کارن کارش را کرد، آنجا سقف پروازش خیلی بالا بود و درست عمل می‌کرد. مفتخرم که با او کار کردم. کارن همایونفر دنیا، اندیشه و جهان خود را دارد و از آنچه می‌خواهد خلق کند تعریف دارد. این ویژگی‏‌ها دیگر از فن می‌گذرد و او به جهان دیگری می‌رود که با آن می‌شود عشق‌بازی کرد. او جهان آرمان‌گرایی را به خوبی بروز می‎دهد. در فیلم‌هایی که کنار هم بودیم جهان آرمانگرایی را به بهترین شکل بروز داد».

همایونفر درباره انگیزه خود از ساخت این آلبوم اینطور می‌گوید: سال ۱۴۰۳ برای من یک جهانی به شدت سورئال بود اما ناگهان واقعیت‌های زندگی مرا به زندگی بازگردادند اما حرکت بین زمین و آسمان در این سال با توجه به وضعیت فیزیکی که داشتم مدام بدتر می‌شد تا اینکه به این موسیقی رسیدم‌ که به آن نغمه مقاومت می‌گویند. این همان بحث خاورمیانه است که تو نمی‌توانی بی‌تفاوت باشی به اتفاقی که دارد رخ می‌دهد و یک نسل‌کشی است و بچه‌هایی که در خون می‌غلتند. کاری جز درک کردن نمی‌توان انجام داد. من دور افتخار را دیدم و با آن موسیقی آسمان می‌بارید. سختی این آلبوم این بود که سوگ بود، اما سوگی که هرگز تو را به شکست نمی‌رساند و این سوگ همراه با حماسه و امید است. من ایرانی‌ام و بچه خاورمیانه.

این آلبوم که روایتی از عشق و ارادت به سیدحسن نصرالله است، شامل ۵ قطعه موسیقایی با عناوینی چون «سراج الاحرار»، «صوت الحق»، «نداء السماء»، «علی خطی الأبرار» و «مشعل‌النور» است. قطعات این آلبوم با زبان بدون مرز موسیقی لحظاتی ناب و حماسی خلق کرده که روح هر شنونده‌ای را با خود همراه می کند.

«سیدالأمه» حاصل همکاری سازمان فرهنگی هنری رسانه‌ای اوج با کارن همایون‌فر است. برخی از قطعات این آلبوم در مراسم تشییع شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین پخش شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ۱۷:۲۴ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۱
    0 0
    خیلی زیبا بود