رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس گفت: کمیته اضطراری آلودگی هوا فورا در بندرعباس تشکیل شود.

رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس: شرایط اضطراری آلودگی هوا در بندرعباس اعلام شود
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سمیه رفیعی، سخنگوی کمیسیون کشاورزی و محیط زیست مجلس ضمن تسلیت به خانواده‌های داغدار حادثه انفجار بندر شهید رجایی افزود: در پی این حادثه پیش‌بینی می‌شود حجم قابل توجهی آلودگی و مواد شیمیایی وارد هوای منطقه و متعاقبا وارد منابع آبی شده باشد.

وی افزود: ضروری است سازمان حفاظت محیط زیست و استانداری هرمزگان ضمن تشکیل هرچه سریعتر کمیته اضطرار آلودگی هوا با حضور وزارت بهداشت، سازمان پدافند غیرعامل و ستاد مدیریت بحران استان و ارزیابی و سنجش میزان و حجم آلودگی تصمیمات لازم را در این خصوص اتخاذ کنند.

رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس گفت: در عین‌حال بکارگیری تجهیزات سیار سنجش آلودگی‌هوا و آب در محل نیز ضروری است و باید از طرق مختلف از جمله تصاویر ماهواره‌ای و غیره میزان گسترش آلاینده‌ها مشخص و ضمن توصیه‌های زیست محیطی به شهروندان آن مناطق و نیروهای امدادی محل نسبت به مهار آلودگی اقدامات لازم انجام شود.

او با بیان این که فراکسیون محیط‌زیست مجلس به دقت در حال رصد و پیگیری موضوع است خاطرنشان کرد: شرایط اضطراری آلودگی هوای منطقه تا عادی شدن وضعیت هوا باید تداوم یابد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha