۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۹
کد خبر: ۱۰۶۴۴۹۰

به گفته رئیس سازمان حج و زیارت، تعداد کل زائران ۸۵ هزار و ۸۵۰ نفر تا به امروز قطعی شده است. مسن‌ترین زائر ۹۷ ساله و خردسال‌ترین ۷ ساله هستند. هزینه سفر تمتع امسال نیز برای هر فرد ۲۳۰ تا ۲۸۸ میلیون تومان است.

هزینه حج تمتع امسال/ هر زائر ۲۳۰ تا ۲۸۸ میلیون تومان
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

علیرضا بیات، رئیس سازمان حج و زیارت ضمن تبریک دهه کرامت در خصوص عملیات حج تمتع سال جاری گفت: پروازها از روز دوشنبه آینده ۱۵ اردیبهشت ماه آغاز می‌شود و تا ۱۰ خرداد ماه ادامه دارد. از ۱۵ تا ۶ خرداد زائران مدینه قبل و از ۲۴ اردیبهشت تا ۱۰ خرداد پروازهای مدینه بعد انجام می‌شود و ده روز هم پروازهای مدینه به جده توأمان است. عملیات رفت ۲۶ روز است و با هدف کاهش مدت حضور زائران و توافقات صورت گرفته و همکاری دولت عربستان طول عملیات کوتاه‌تر شده است.

وی ادامه افزود: به طور میانگین ۴۱۰۰ نفر روزانه انتقال زائران در ۲۰ پرواز یا بیشتر انجام می‌شود. بجز ایران ایر هواپیمایی عربستان هم داریم که کلیه مسافران مشهد و بخشی تهران با این پرواز مشرف می‌شوند. در مجموع ۵۷۵ کاروان داریم. تعداد زائران خانم بیشتر و ۵۴ درصد کل زائران را تشکیل می‌دهند. میانگین سنی نیز ۵۷ سال است. امسال در این سفر معنوی از طریق ۴ آشپزخانه صنعتی مرکزی توسط آشپزهای حرفه‌ای سرویس دهی به زائران ارائه خواهد شد. در مدت گفته شده ۷ میلیون پرس غذا سرو می‌شود.

منبع: خبرگزاری مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha