تحولات منطقه

۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۲۳:۲۶
کد خبر: ۱۰۶۵۶۰۹

جو آلن، هافبک ولزی و ملی پوش سوانسی از فوتبال خداحافظی کرد.

خداحافظی مرد رؤیاساز برای روزبه چشمی از دنیای فوتبال!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

تیم ملی فوتبال ایران به خصوص روزبه چشمی از جو آلن خاطره جذابی را در جام جهانی به خاطر دارند.

این بازیکن که سابقه ۴ فصل بازی در تیم لیورپول را در کارنامه دارد و ۷۷ بازی ملی را برای تیم ملی کشورش در رقابت‌های مختلف پشت سرگذاشته است چهره‌ای است که در دیدار تیم ملی ایران مقابل ولز در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر با دفع توپ از مقابل دروازه تیم ملی کشورش، زمینه ساز گل اول ایران توسط روزبه چشمی کاپیتان حال حاضر استقلال شد.

در ان دیدار توپ برگشتی از سوی جو آلن در آن صحنه زیر پای چشمی فرود آمد تا او با یک شوت ناگهانی حساس‌ترین گل عمر فوتبالی اش را به ثمر رسانده و نام خود در تاریخ رقابت‌های جام جهانی و در میان گلزنان این مسابقات به ثبت برساند.

حالا این بازیکن ولزی با آویختن کفش هایش از فوتبال خداحافظی کرده است تا انتشار این خبر خیلی از فوتبالی‌ها را ناخودآگاه به یاد بازی ایران و ولز و گلزنی روزبه چشمی در آن دیدار بیاندازد.

فیلم این گل خاطره انگیز روزبه چشمی در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر مقابل تیم ملی فوتبال ولز را می توانید در زیر مشاهده کنید:

منبع: خبرگزاری برنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha