تحولات منطقه

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۰
کد خبر: ۱۰۶۶۸۹۳

رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو، با اشاره به تهدیدات ناشی از قاچاق محصولات غذایی، گفت: نظارت دقیق بر مسیرهای واردات و پیشگیری از قاچاق کالاها از اهمیت بالایی برخوردار است.

تهدیدات قاچاق محصولات غذایی جدی است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

حسین رستگار، با اشاره به نگرانی مصرف‌کنندگان از حلیت افزودنی۴۷۱E اظهار کرد: این ماده ممکن است از منابع گیاهی یا حیوانی تهیه شود و نظارت بر محصولات و پیشگیری از قاچاق ضروری است.

وی توضیح داد: شرکت‌ها برای دریافت مجوز از سازمان غذا و دارو، باید اطلاعات دقیقی در خصوص منابع مواد اولیه خود ارائه دهند. این شامل شفاف‌سازی درباره اینکه آیا ۴۷۱ Eاز منابع گیاهی یا حیوانی است، و در صورت استفاده از منابع حیوانی، نوع حیوان نیز باید مشخص شود.

رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو افزود: بیشتر ۴۷۱ E استفاده شده در صنعت غذایی از منابع گیاهی است.

رستگار تصریح کرد: سازمان غذا و دارو مدارک ارائه شده توسط شرکت‌ها را به دقت بررسی می‌کند و در صورتی که مدارک کافی نباشد، آزمایش‌هایی انجام می‌دهد. بنابراین، محصولات دارای مجوز و نشان تأیید این سازمان تحت نظارت دقیق قرار دارند و از این بابت هیچ نگرانی وجود ندارد، اما زمانی که محصولات فاقد تأیید سازمان غذا و دارو وارد بازار می‌شوند، نگرانی‌ها بیشتر می‌شود. این نگرانی به ویژه در مورد محصولات قاچاق که به طور غیرقانونی وارد کشور می‌شوند، حساسیت بیشتری پیدا می‌کند. کالاهای قاچاق فرآیندهای کنترل‌شده را پشت سر نمی‌گذارند و نظارت بر منبع و کیفیت این محصولات سخت‌تر می‌شود.

وی با اشاره به تهدیدات ناشی از قاچاق محصولات غذایی خاطرنشان کرد: نظارت دقیق بر مسیرهای واردات و پیشگیری از قاچاق کالاها از اهمیت بالایی برخوردار است. این موضوع می‌تواند از ورود محصولات غیرمجاز و با کیفیت نامطلوب جلوگیری کند و سلامت عمومی جامعه را تضمین نماید.

منبع: خبرگزاری مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha