پنج سال پس از اعتراضات سراسری ۲۰۲۰ که در پِی قتل جورج فلوید روی داد، بدبینی نسبت به آینده برابری نژادی در آمریکا افزایش یافته است.

زانویی که برداشته نشد امیدی که ناامید شد؛ نگاهی به طرز فکر آمریکایی‌ها درباره نابرابری نژادی پنج سال پس از قتل جورج فلوید
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

قدس؛ مرکز تحقیقات پیو (Pew Research Center) در یک مطالعه جامع، داده‌های خود را جمع‌آوری کرده تا نشان دهد چگونه دیدگاه‌های مردم آمریکا درباره نژاد، نابرابری نژادی و عملکرد پلیس در پنج سال گذشته و به ویژه پس از کشته شدن جورج فلوید تغییر کرده است. این قتل که توسط یک افسر پلیس سفیدپوست در مینیاپولیس رخ داد، موج گسترده‌ای از اعتراضات سراسری را در تابستان ۲۰۲۰ در سراسر کشور به دنبال داشت و توجه عمومی را به نابرابری‌های نژادی جلب کرد.

در سپتامبر ۲۰۲۰، بیش از نیمی از آمریکایی‌ها (۵۲درصد) انتظار داشتند که تمرکز بیشتر بر مسائل نژادی، به بهبود زندگی سیاه‌پوستان منجر شود؛ اما اکنون پنج سال بعد، تنها ۲۷ درصد معتقدند چنین پیشرفتی حاصل شده است. در مقابل، ۷۲درصد می‌گویند توجه بیشتر به این مسائل، منجر به تغییرات ملموس نشده است.
بیش از نیمی از بزرگسالان آمریکایی (۵۴ درصد) باور دارند وضعیت رابطه میان پلیس و سیاه‌پوستان از زمان مرگ فلوید تغییری نکرده است، در حالی که ۳۳ درصد معتقدند وضعیت بدتر شده و فقط ۱۱ درصد بهبود را احساس می‌کنند. این دیدگاه‌ها در میان گروه‌های نژادی و قومی مختلف تفاوت چندانی ندارد.
خوش‌بینی نیز نسبت به آینده برابری نژادی کاهش یافته است. در سال ۲۰۲۰، ۶۰درصد از کسانی که معتقد بودند کشور هنوز به برابری نرسیده، باور داشتند که سیاه‌پوستان در نهایت به حقوق برابر خواهند رسید؛ اما این نسبت اکنون به ۵۱ درصد کاهش یافته است. در میان بزرگسالان سیاه‌پوست، تنها ۳۲ درصد چنین امیدی دارند و دوسوم آن‌ها احتمال دستیابی به برابری را کم یا غیرممکن می‌دانند.
از سوی دیگر، دیدگاه‌ها درباره عملکرد دونالد ترامپ در دوره دوم ریاست‌جمهوری‌اش نیز بسیار متفاوت است: ۴۸ درصد معتقدند او وضعیت نژادی را بدتر خواهد کرد و ۲۸ درصد می‌گویند بهتر می‌کند. البته که اختلافات حزبی در این زمینه بسیار برجسته بوده و دموکرات‌ها دیدگاه‌های بدبینانه‌تری نسبت به این موضوع دارند.
این نتایج بر اساس نظرسنجی مرکز تحقیقات پیو در فوریه ۲۰۲۵ و با مشارکت بیش از ۵ هزار بزرگسال آمریکایی انجام شده که نماینده جمعیت کل کشور از نظر جنسیت، نژاد، قومیت، وابستگی حزبی و عوامل دیگر هستند. یافته‌ها نشان می‌دهند امیدهای اولیه پس از اعتراضات ۲۰۲۰ به تدریج جای خود را به تردید و بدبینی داده‌اند.

برچسب‌ها

پخش زنده

×

حرم مطهر رضوی

کاظمین

00:00
00:36
Download

کربلا

00:00
00:36
Download

مسجدالنبی

00:00
00:31
Download

مسجدالحرام

00:00
03:41
Download

حرم حضرت معصومه

00:00
00:33
Download

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha